reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
To odpoczywaj i tyle. Wiem że isę nieda, ale staraj sie i pamiętaj o nospie. Myślę że zaczęłaś sie ostatnio troszkę denerwować plus kiepski nastruj i skurcze gotowe. Relaks i odpoczynek. A w święta to ty nic już nie rób tylko sił nabieraj
;-)

reklama
U nas będzie Alicja:) A jak się zdarzy pomyłka i urodzi się synek będzie Mateusz:) Z dziewczynka nie było problemu w ogole..., z chłopczykiem co chwilkę mamy nowy pomysł... chciałam Konrada, ale M. się nie zgadza!

Asiowo to ja ci zazdroszczę , że juz wiesz i gratuluję!! Ja to co dzień mam ine przeczucia raz mówie że to pewnie dziewczyna innym razem że to chłopiec....ach !!
Lepiej sie nie zastanawiać!!!!! Aby zdrowiutkie wi wszystkim mamom tego zyczę.

wiesz, raczej mialo tu znaczenie zasuwanie po schodach - dwa pietra mamy w domu tzn. 3 kondygnacje - lacznie cos 40 schodow... no i to ze jestem prawie caly czas sama....

Ta samotnoś matek ...... Ja nie znoszę być sama z dziećmi ale też często jestem. Wniosek . zostajesz na jednym pietrze i nigdzie nie biegaj. Ale złe nastroje też mają wpływ.
Trzymają się mocno !!!

magdalenka;
albo sok z buraków... bleee...
na to aby zakwasić mocz - mi gin przepisał 3Xdziennie wit. C i od tej pory jest właściwy. A tak w ogóle to może źle pobrałaś mocz.. ja zawsze mam z tym problem i jest to jedno z najbardziej nielubianych badanań.
Odnośnie morfologii - ja już nawet w wyniki nie zaglądam - ostatnio próbowałam sama zinterpretować wyniki i byłam przekonana, że są beznadziejne a okazało się, że są wspaniałe.
Będzie dobrze magdalenko. A glukozę pewnie do poprawki

Joas mocz p[obieram dobrze zawsze srodkowy strumien.. Co do morfologii to wiesz wiem ze jest zla bo troszke sie na tym znam. Nie wiem tylko jak to poprawic wit biore zieleniny staram sie jesc duzo bo jest okres na to .. chyba taka moja uroda. Nie wiem tylko co z tym cukrem . Ale chyba nie jest najgoprzej.

reklama
u mnie będzie Filipek ale nie wiem czy nie zmienie zdania jak na niego spojrzę:tak:no i ja też sprawdzałam imię ze znakiem z choroskopu i nie jest żle,gorzej jak będzie raczek,podoba mi się też Denis i Aleks:tak:

Do góry