reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiowo gratuluje córki:-)
Magdalenkakol nie znam się na wynikach morfologi ale może nie jest tak żle,lekarz zdecyduje pewnie co dalej:tak:

reklama
Magdziarko :-)Kasiau ale z Was laski,fajne brzuszki:tak:
Joaś o Tobie to już nie wspominam bo Ty to chyba jesteś stworzona do chodzenia w ciąży,jestem w szoku 34 t.c i taki mały brzunio:szok:

Behemotku odnajdziesz się w nowej sytuacji szybciej niż myślisz:-)

Azile pogodzicie się:tak:

Joaś Ty to się nam oszczędzaj!!

Jolu aż 60 jaj:szok:

Ja właśnie dzisiaj miałam wizytę u GINA. Narazie jest wszystko OK. Maluszek ułożony pośladkowo:szok: ale podobno ma jeszcze czas żeby się odwrócić no i kawał chłopa już niego waży 1804g.:szok:
No i wizyty już co 2 tyg. do samego porodu.
Ach i jakbym mogła zapomnieć ważę sobie teraz bagatela 67kg:szok::szok::szok::szok::szok:
wychodzi na to że mam 12kg na plusie. Ale za to od ostatniej wizyty przytyłam 1,2kg. ,a nie tak jak ostatnio 5

Agusia gratuluję udanej wizyty u gina i wielkiego dzieciaczka :-) mój szkrab też upodobał sobie ułożenie pośladkowe, ale ginka mnie uspakaja, że jeszcze wszystko może się zmienić :tak:

Magdalenko ja miałam glukozę 140,5 i powtarzałam przy obciązeniu 0,75 po dwóch godz. i wyszły ok. tak więc glukozą nie martw się na zapas idź do Gina i on ci powie co i jak.
Trzymam kciuki
Asiu gratuluję córeczki
Ja dzisiaj na USG miałam czrno na białym że chłopak. tak się wyłożył mój chłopak że o pomyłce nie może być mowy:-D:-D

Agusia gratuluję chłopaka! :-DWidzę, że sporo będzie "bananików" w czerwcówkach, ale dziewczyn tez nie brakuje.:tak:

Ja byłam dziś u ginki i uspokoiła mnie. Jeśli nie będę przekraczała 100 w pomiarach cukru to dzidzia urodzi się normalnej wielkości i będzie naturalny poród (może ominie mnie cesarka) nie wiem czemu ale się jej boję, bardziej niż naturalnego porodu. Może dlatego, że dłużej się leży w szpitalu.
Muszę się tylko pilnować i będzie ok.:-) Ogóklnie szujka spoko i dzidzia też serduszko miarowo bije a kopie !!!! chyba jest zadowolony:tak:

Aniknulka a mówiłam, że wszytsko będzie dobrze ;-) teraz juz proszę się nie stresować, podchodzić do wszystkiego na luzie, przestrzegać diety i za 3 miesiące będziesz rodzić siłami natury zdrowe dzieciątko :-):-):-)

reklama
Azile trzymam kciuki jakoś się pogodzicie :tak:
Joaś odpoczywaj i nie martw się a najlepiej jutro do ginka:tak: Ja tez mam kilka kondygnacji teraz to jakoś daję sobię radę ale z wózkiem? Nie wiem chyba kupię dźwig:-D

Co do jajek ja już zużyłam 10 na samo ciasto:-D Zrobiłam dwa i wafle z masa orzechową:tak: Choć inni będa mieli niebo dla podniebienia:tak:

Do góry