reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny jesteście wielkie:-D
Mata dzięki za wiarę:tak:przydała się. Jak na razie poza cukrzycą wyniki ok.;-)
Kolejna wizyta za 28 dni a za 2 tyg. badania moczu. Nerki bolą ale to norma wzięłam nospę później kąpiel i łóżeczko:tak:
Jutro rano jedziemy do teściów więc spotkamy się w poniedziałek;-)

reklama
Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi przygotowaniami do świąt :tak: Jedna potrawa mniej, nie wyszorowana podłoga to nic w porównaniu z obawą, czy z maluszkiem wszystko dobrze :tak:
Teściowa ma przygotowane 50 jajek tylko do samego zjedzenia, bo do wypieków to osobna pula :-D Ale w święta będzie nas 8 osób, no 9 bo mnie juz liczą podwójnie :-D
Ja to mam dobrze, wszystkie święta spędzamy u teściów (mieszkają 2 km od nas), a moje przygotownia polegają najczęściej na pomocy :sorry: w tym roku i tak robię mniej niż zazwyczaj, ale nie mam zamiaru wieczorem zwijać się z bólu. Poza tym teściowa i tak mnie czasem już wygania, żebym odpoczęła ;-)
W domu wielkich porządków nie robię, z resztą nie ma sensu jak jesteśmy w trakcie remontu :sorry: dzisiaj skusiłam się i umyłam okno, ale tylko od środka :-D a teraz bolą mnie plecy i biodra :-( ale zaraz mężulek zrobi mi masaż ;-):-):-):-)

Asiowo to ja ci zazdroszczę , że juz wiesz i gratuluję!! Ja to co dzień mam ine przeczucia raz mówie że to pewnie dziewczyna innym razem że to chłopiec....ach !!
Lepiej sie nie zastanawiać!!!!! Aby zdrowiutkie wi wszystkim mamom tego zyczę.
Azile to tak jak ja. Jakiś czas temu poznikały mi wszystkie wypryski, więc pewna byłam, że to chłopak, ale ostanio znów mnie coś wysypało, więc dziewczynka :baffled: szwagierka dawno mnie nie widziała, ale stwierdziła, że przytyłam tylko w brzuchu, nie zbrzydłam, więc to będzie chłopak :sorry: też juz nie weim co mysleć :-D 2 kwietnia kolejna wizyta, może tym razem szkrabek pokarze cos więcej niż pupę :-D

Kurde Magdziarka ale jesteś mega seksi :-):-):-). Cudny masz brzuch - nie zad uży nie za mały - w sam raz.
Kasiu masz faktycznie piłeczke. Ale jesteś dużo chudsza ode mnie i wygldąsz 100 razy lepiej.

Trochę sie wstydzę po tym mega małym brzuszku Joas - ale co tam.... Jak mój rósł.

Rośnie w zastraszającym tempie jak sobie tak przeanalizowałam

Głuszku jaki masz sliczny brzuszek no juz troszke widosczny ale i tak niej niz ja. . Kurcze jak ja wam wzystkim zazdroszcze .. Mnie sie ludize pytaja kiedy rodze a jak mowie ze w czerwcu to czy na pewno jest tam jedno..

Mata ja nie mam na każdej wizycie usg. Więc prędko się nie dowiem pewnie po 34 tygodniu, wtedy robi sie kolejne usg. I zostane sama z niespodzianką. Ale może tak ciekawiej? Zawsze chciałam wiedzieć jakie dzieciątko noszę w brzuszku a tym razem dzieciątko za mnie decyduje. Już ujawnia swoją osobowość!!!!

reklama
Do góry