reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Pozdrowinonka dla wszystkich bolących plecków i kręgosłupów i obracających się na łóżku z prędkością ślimaka.
Ja posprzątałam dziś tylko jeden pokoik i teraz okupuję to niesamowitym bólem kęgosłupa więc zastanawiam się czy warto było :-)

reklama
Dziewczynki nie chorować mi tutaj :-)

Magdziarko - wlaśnie też o Tobie myślałam, że Ciebie - aktywnej forumowiczki - nie było przez cały dzionek. Dobrze,że już się dobrze czujesz :-)
a na bole kręgosłupa polecam pas ciążowy :-)

Dziewczyny śliczne brzuszki :-):-):-)
Nawet mój mężulek z chęcią je podgląda ;-):-D czy wasi mężulkowie też tak maja, że mogą patrzeć się strasznie długo na brzuszek i przestać nie mogą, bo tak im się podoba :sorry:

Masaż też jest dobry , niestety mój masażysta (mąż) dziś wyjechał i wraca dopiero w sobotkę . :-)

Kasiau30 bardzo dobrze że ściągnęłaś kamień, na przyszłość info:90 % bakterii które są w kamieniu są również w kale:szok::szok::szok::szok:
jak dziąsła tobie krwawiły to dobrze że nie założyła tobie zadnego wypełnienia bo, by sie nie trzymało gdyż nie było sucho, na kamień jest wiele płukanek, można sie zaopatrzyć, a dzisiaj jak cię bolą dziąsła to możesz przepłukać buzię szałwią lu rumiankiem:tak::tak::tak:

Mój tylko ostatnio z podziwem i komentuje duży rozmiar brzucha bo pamięta ten z pierwszej ciąży. :-) Czasem gada coś do małej i to jest bardzo słodkie :-)

śmiałam się bo jak faceci mnie leczyli to im krwawienie nie przeszkadzało a kobitka inaczej do tego podeszła. Może to i lepsze podejście w końcu ja nie dentystka . Kupiłam sobie gotową płukankę na wrażliwe dziąsła Meridol

bardzo dobrze, bo kamień to wielkie skupisko bakterii,tylko psoci:crazy:,
jak zwylke sie potwierdz faceci maja inne podejście do sprawy:-D

Mój gada prawie codziennie i to gdzieś od 2 miesiąca :tak: czasem jak wróci z pracy to najpierw nagada się z brzuszkiem, dopiero potem zaczyna ze mną :sorry:

reklama
mamociku czy ja dobrze widać ze ty przytyłas już 14 kg? W ogóle tego po tobie nie widać!!!!

Zgadza się Głuszku, coś koło tego :szok: Poprzednio przytyłam 18 kg, teraz chyba będzie jeszcze więcej. Ale pocieszasz mnie tym, że za bardzo tego nie widać. I tak się czuję wieeelka.:baffled: Widać moje dzieci lubią wielka mamusię.:-)

Joaś, ale z Ciebie laska!!! i taki malutki brzusio - tylko pozazdrościć.
Kasiu, Magdziarko, śliczne macie piłeczki, choć każda inna.

Do góry