reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja podobnie jak Głuszek wyskoczyła duża piła z przodu ale Wam powiem że ledwo łażę a co będzie do końca ciąży to nie wiem. Kręgosłup mnie boli a brzuch mam wielkości która odpowiada 9 miesiącowi w poprzedniej ciąży. Moja mama się ze mnie śmieje że chyba mam bliźniaki :-)
J
Jola244
Gość
Jeszcze do świąt daleko a ja już podam z nóg pranie sprzątnie zakupy i tak w kolo .
Odebrałam swoje wyniki dziś i wyszło ze mam mało żelaza :-( ciekawe co powie mój gin w piątek .
Aniknulka kochana będzie dobrze zobaczysz 3mam za ciebie kciuki
Odebrałam swoje wyniki dziś i wyszło ze mam mało żelaza :-( ciekawe co powie mój gin w piątek .
Aniknulka kochana będzie dobrze zobaczysz 3mam za ciebie kciuki
MOja niunia ma już stałe godziny aktywności ( tak od 3 tygodni). Rano jak tylko otworzę oko maluszek się budzi i tak z dwie godzinki dokazuje. Potem się uspokaja. W ciągu dnia czasami puknie pewnie jak zmienia pozycję. Kolejna faza szaleńst jest wtedy, kiedy położę się do łóżka
kasiau30
Czerwcowa mama'08
A ja dziś byłam u dentysty . Wkurzyła mnie trochę babka bo zdjęła mi tylko kamień i stwierdziła że mi strasznie leci krew i nie będziemy nic leczyć a do końca nawet nie wiem czy jest co Dobrze że chociaż ząbki czyste i bez kamienia. :-)
reklama
Podziel się: