reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ula Ty jeszcze masz dobrze, bo tylko dyskotekę.:tak:

Ja mam dyskotekę w brzuchu, niekończące się bóle nerek, zgagę wieczorną i skurcze w nogach:wściekła/y::eek::wściekła/y:

reklama
Joaś, brzusio godny pozazdroszczenia:tak::tak::tak::happy:
wyglądasz jak top model, a nie jak kobitka po trzech ciązach;-);-);-), czy w każdej tak dobrze wyglądałaś??

Ja podobnie jak Głuszek wyskoczyła duża piła z przodu ale Wam powiem że ledwo łażę a co będzie do końca ciąży to nie wiem. Kręgosłup mnie boli a brzuch mam wielkości która odpowiada 9 miesiącowi w poprzedniej ciąży. Moja mama się ze mnie śmieje że chyba mam bliźniaki :-)

Jeszcze do świąt daleko a ja już podam z nóg pranie sprzątnie zakupy i tak w kolo .
Odebrałam swoje wyniki dziś i wyszło ze mam mało żelaza :-( ciekawe co powie mój gin w piątek .
Aniknulka kochana będzie dobrze zobaczysz 3mam za ciebie kciuki :tak:

MOja niunia ma już stałe godziny aktywności ( tak od 3 tygodni). Rano jak tylko otworzę oko maluszek się budzi i tak z dwie godzinki dokazuje. Potem się uspokaja. W ciągu dnia czasami puknie pewnie jak zmienia pozycję. Kolejna faza szaleńst jest wtedy, kiedy położę się do łóżka:)

A ja dziś byłam u dentysty . Wkurzyła mnie trochę babka bo zdjęła mi tylko kamień i stwierdziła że mi strasznie leci krew i nie będziemy nic leczyć a do końca nawet nie wiem czy jest co :szok: Dobrze że chociaż ząbki czyste i bez kamienia. :-)

Jolunia a co do bólu pępka to mnie strasznie bolał ale już dawno , jak wylazł to przestał.No siniaka to nie miałam ale ból był straszny:-)

Lekarz powinien powiedzieć w przypadku kiedy zapinanie pasa jest szkodliwe. Ja zapinam dlatego że bardziej można zrobić sobie i dzidzi krzywdę nie zapinając.
Albo więc adapterek do pasów albo jednak pasy :-)

reklama
ja zapinam - jak jadę swoim samochodem, to mam tam adapter do pasów. Natomiastt jak jadę z kimś innym, to robię podobnie jak to Iwoszek opisał

Do góry