reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wlasnie, Głuszku, to jest super - w kazdej z kolejnych ciazy nie czulam sie tak gruba jak w pierwszej...

A tu moj dzisijsy bzuszek - w koncu cos wyskoczylo...

reklama
Magdziara zdrowiej!
Zima nie napawa optymizmem, to fakt, ale wierze, ze to tylko "w marcu jak w garncu"...
Dzis mi lepiej... Mysle ze to zle samopoczucie to tez efekt naglego wpychania sie brzuszka - zobaczcie na fotce z dzisiaj - na brzuszkach...
A poza tym tekst o kobiecie jak rycerz bardzo mi pomogl... Jakos o mnie dociera ze nie daje sobie prawa by byc jak krucha porcelanowa filizanka... Maz mi powiedzial, ze gdymy chcial sie ozenic z kims silnym i niezlomnym to ozenilby sie.... z Pudzianem! Wiecie jak sie smialam? Malo co nie peklam....

Głuszku, dasz rade! Jak my wszystkie! Mi dopiero obawy dopadly przy j ciazy, przy czwartym dziecku Poki co bylo bez obaw. Czulam sile, mialam wiare... Teraz "troche" gorzej....

Ja przyznam, że nigdy nie wiem w co wycelowało moje maleństwo, a faktycznie niektóre kopniaki w dolnej części brzuszka potrafią być bardzo bolesne. Natomiast wolę żeby kopała niż nie ruszała się w ogóle - wtedy nie martwię się, że coś jest nie tak. Co ciekawe - zauważyłam że większość kopniaków skupia się z prawej strony mojego brzucha :-)

Edytko, gratulacje z powodu kolejnego chlopaka! Tez mam malych dwoch :)
Asiowo, witaj na forum! Gratuluje coreczki! Tez teraz czekam na krolewne - kolejna!

Joaś ale Ty ciągle laska jesteś :tak: chociaż już widać Ci ładny brzuszek :-):-):-) ja i tak taki brzuszek to miałam w 14tc :szok::-D ale widać taka Twoja uroda :tak: :-):-):-)

reklama
Głuszku mnie jak lekko zgaga złapała to poleciałam sobie kupić migdały, ale w czekoladzie, mniam :-p
Mi tez kręgosłup daje znać, czasem jak mnie za boli, to ruszyć sie nie mogę :-( a kłuje mnie w biodrach jakby kto długaśną szpilkę wbijał (i to wcale nie najcieńszą :baffled:). Jeszcze tylko 3 miesiące :tak::-) ale jak to wytrzymać? Przynajmniej zahartujemy się do bóli porodowych i może tak nie będą dawać się we znaki? (marzenie ściętej głowy :-D:-D:-D)

Do góry