reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja tez sie zastawiam jak sobie poradze z dwojka maluchow. Nachodza mnie straszne obawy. Dobrze ze Krzys juz jest z nami to zawsze cos pomoze.

Monika witam i gratuluję dziewczynki :-):-):-)
Wygląda na to, że z aktywnych czerwcóweczek tylko Azile i ja jeszcze płci nie znamy. Ale mamy wstydliwe te dzieciaczki :-D

Monika, moje małe też najbardziej kopie po prwej stronie :-D a czasem jak się przekręca, to aż zwijam się z bólu, bo kłuje jakby za jajnik ciągnęło :baffled: oddechu nie idzie wziąć :baffled:

Ja jestem kochane po glukozie . Wypilam to i czulam sie jakbuym zjadla wielkiego ptrysia. A do tego zrobilam sie po tym cholernie senna. Wymniki juz bede miala dzisiaj ale nie ebdzie mi sei chcialo po nie jechac wiec odbiore przy okazji jak bede w okolicach. teraz za ok tydzien do gina. Mam nadzieje zse z moja szyjka ok. Brzuch niestety dalej mi sie stawia wiec zwiekszylam sobie dawke fenka do 4 razy na dobe ,. z maluchem chyba wszystko ok bo wierci sie niesamowicie./

z dwójką:-):-),z trójką:-D:-D:-D czy z czwórką :happy::happy::happy::happy:jest jeszcze więcej radośći niż z jednym;-),może odrobinę więcej pracy , ale przecież to czysta przyjemność!!!!

Dziewczyny damy sobie radę- przecież to jest naukowo udowodnione, że kobiety mają podzielność uwagi. chociaż jak wczoraj oglądałam taki film o niani (czy coś takiego) i tam właśnie była przedstawiona taka rodzina z 6 dziećmi- a ten mąż codziennie wymyślał sobie wieczorne samotne wyjścia zostawiając tą kobietę samą z tym przedszkolem- aż się przeraziłam- i tylko przeleciała mi przez głowę myśl: a jak mój facet tak się będzie wymigiwał? w sumie 3 dzieci to nie szóstka- ale dzieci to dzieci!!!!! pozdrawiam!

Do mnie od wczoraj wróciły "smarkate lata". tak to jest jak się jeden położy z grypą, to nie ma uproś następnego zarazi. u nas zaczęło się od męża. kurował się, kurował aż mnie zaraził. teraz leżę, pocę się i wygrzewam. dziewczyny byle do wiosny!!!!!!!!!! :baffled:

reklama
Głuszku spróbuj może alugastin w zawiesinie, mozna go kupić w aptece, naprawdę mi bardzo pomaga:tak::tak:
Magdziarko mam nadzieję że twój żołądek dzisiaj już dobrze funkcjonuje i masz więcej siły:-D:-D
Joaś a ja myślę że żaden facet tobie nie dorówna, myślę że Gołota czy inni strong men wysiedli by po 2 dniach, a co tu dopiero mówić o porodzie:szok::szok::szok:

Do góry