Hej dziewczyny. Dołączam się do narzekań. Dzisiaj mam taki rozstrój żołądka, że momentami nie wiedziałam co mnie w środku jamy brzusznej boli.Czytam Was i myślę o Was ciepło. Wszystkie jestesmy dzielne i damy radę;-)
reklama
Ale mi miło kochanaMagdziarko, Ty chodząca encyklopedio. Dostarczasz nam tu same ciekawe informacje
mata-kow
mama do kwadratu :)
O Magdziara się pojawiła ;-) a ja już myślałam, że Ciebie w tym Olsztynie to zasypało albo synek Ciebie na sanki wyciągnął widziałam w tv, że u Was wielki powrót zimy
A Ty bidulko się cały dzień męczyłaś :-( Mam nadzieję, że już lepiej i duzo zdrówka życzę :-):-):-)
A Ty bidulko się cały dzień męczyłaś :-( Mam nadzieję, że już lepiej i duzo zdrówka życzę :-):-):-)
Jak tylko skończę Gerbera (a mam prawie całą tubkę) to kupię Mustellę. Podejżewa, że za jakieś 2 tyg, bo brzusio i pupcia coraz większe i jest gdzie wcierać
A ten filmik - Poszukiwany, poszukiwana - to sobie nagrałam. Lubię też - Kogel mogel, Galimatias, Komedię małżeńską, Wyjście awaryjne. Zawsze mnie śmieszą :-) i poprawią humor - poza zakupami oczywiście
Jola dolegliwości i zmiany skórne obok pępka powinnaś skonsultować ze swoim ginem. Lepiej dmuchac na zimne;-)
A ten filmik - Poszukiwany, poszukiwana - to sobie nagrałam. Lubię też - Kogel mogel, Galimatias, Komedię małżeńską, Wyjście awaryjne. Zawsze mnie śmieszą :-) i poprawią humor - poza zakupami oczywiście
Jola dolegliwości i zmiany skórne obok pępka powinnaś skonsultować ze swoim ginem. Lepiej dmuchac na zimne;-)
Dzięki Martulek. Juz nieźle się czuję. Najprawdopodobniej przytrułam się wczoraj zjedzonymi pączówkami z osiedlowej cukierni.
Zima rzeczywiście do nas wróciła.....tylko nie ma mrozu i jest okropna plucha;-)
Leżę sobi w łóżeczku ...jem kanapeczki i jest mi błogo. Mysle ile rzeczy mam do zrobienia i szok
Zima rzeczywiście do nas wróciła.....tylko nie ma mrozu i jest okropna plucha;-)
Leżę sobi w łóżeczku ...jem kanapeczki i jest mi błogo. Mysle ile rzeczy mam do zrobienia i szok
Magdziarka życzę zdrówka i korzystaj, wypoczywaj ile możesz, a resztą się nie martw. Ja tez mam dużo do zrobienia, ale okna zostawiam na maj będzie cieplej i bliżej dnia do powitania w domku maluszka
Kasia Twojej małej tez życze zdrówka;-)
Kasia Twojej małej tez życze zdrówka;-)
reklama
Lorcia mój mówi dokładnie o samo wcześniej miałam ogromną ochotę i było mi smutno kiedy mówił że zaszkodzimy małemu, czułam się gruba, brzydka, niepotrzebna, ale teraz kiedy z każdym dniem dowiaduję się więcej na temat mojego stanu zdrowia i jeżdże po lekarzach, to mi przeszła ochota na sex, choć często się do siebie przytulamy. Bliskość uspokaja;-)
Podziel się: