reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
qurczę, właśnie doznałam niezłego wstrząsu - przeżyłam bardzo silny stres - aż nogi i ręce zrobiły się bezwładne :-( Napiszcie proszę czy taka sytuacja może zaszkodzić Dzidzi ? bardzo się martwię i nie mogę się uspokoić .... :-(

Mamoot;
kolejna kwestia, w której nie jestem sama :-)
Mój brzucho jest pół tłusty - pół twardy = pół tlusty - pól ciążowy :-D

To dopiero skomplikowane określenie brzuszka :-D:-D:-D:-D

A mnie by teraz interesowały tanie spodnie ciążowe. Bo te z poprzedniej ciąży się nadają, ale są takie "niewyględne". Macie jakieś pomysły? Sprawdzone sklepy (szczególnie mamy Warszawianki)? Czy też wszędzie spodnie po 120 zł?

qurczę, właśnie doznałam niezłego wstrząsu - przeżyłam bardzo silny stres - aż nogi i ręce zrobiły się bezwładne :-( Napiszcie proszę czy taka sytuacja może zaszkodzić Dzidzi ? bardzo się martwię i nie mogę się uspokoić .... :-(
wiesz napewno wszystko jest ok tylko teraz tez przestan sie martwic :tak:

Wiem, że trudno żyć zupelnie bez stresu ponieważ jest to chyba niemożliwe... ale to czego dzisiaj doświadczyłam - byłam przerażona reakcją swojego organizmu :szok:
oczywiście zaraz w przeglądarę i szukałam hasła typu stres w ciąży - normalnie aż przestalam czytać bo tym bym się chyba dobiła :-(
Nie ma to jak znaleźć pocieszenie na bb :-D

reklama
ja przestalam wyszukiwac w internecie co i dlaczego tak sie dzieje bo czasami to az mi dech zapieralo :sorry2:wiec powiedzialam sobie dośc

Do góry