reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Jestem jestem...Po wizycie( na fotelu) Szyjka długa , zamknięta, tętno dziecka prawidłowe, ciąża duża( 28 tc) tak jak brzuch. Z powodu wyników krwi średniej jakości mam przyjmować żelazo i wizyta za dwa tygodnia...i juz tak do końca.
Długo mi się wracało bo ja chodze ( wcześniej pisałam) z sąsiadką i byłysmy się pocieszac - bo u niej będzie trzeci syn- w Mc Donaldzie na lodach...potem tasiemiec M jak M i tak zeszło:tak:
Dziewczynkom gratuluje udanych wizyt :tak:
Jak dobrze, że u nas większość, prawie wszystkie ciążę przebiegają bez zakłóceń.

Głuszku jak tam temat ginekologa?
Julcia - żeby ospa szybko minęła:tak:

Powiem Wam, że na te wszystkie choroby itp to trzeba miec końskie zdrowie i mocne nerwy. Nie lubie lekarzy i dostaję zawsze białej gorączki no ale leczyć się trzeba...wiadomo.

Mój maluch to rano mnie budzi i wieczorem tez daje się we znaki ale juz nie tak jak kiedyś to juz inny rodzaj aktywności. Dzisiaj mąz mi powiedział, że wczoraj jak zasnęłam mocno w niego wtulona i stykały sięn asze brzuszki to czuł na swoim brzuszku jak maluszek się rusza...a ja spałam:szok:aż dziwne, że się nie obudziłąm jak Antoś tak wariował.

Ja jutro się do pracy przejadę ze zwolnionkiem bo dzisiaj dostałam nowe. U nas tam cisza i spokój są próbne egzaminy zawodowe dla klas maturalnych, a klasy niższe mają rekolekcje ale umówiłam się z koleżankami na pogaduszki. Dziś zostawiłam ginkowi do wypisania dokumenty do zasiłku rehabilitacyjnego za tydzień mam odebrać. To bedę miała komplet dokumentów do Zusu na 5 tygodni przed 182 dniem myślę, że będzie Ok.

Na dobry humor:
Historia ślubna, zasłyszana od fryzjera podczas długich przygotowań panny
młodej, mamy i świadkowej do ślubu:
Miejsce akcji: Wołomin, kościół z tradycjami
Uczestnicy akcji:
Panna Młoda - uczestnik bierny i niemy
Ksiądz - słynący z tego, że zapominał imiona tych, którym udzielał wszelkich
sakramentów.Pan Młody - ponieważ był w kompletnym stresie, ktoś wpadł na pomysł, żeby go napompować hydroksyzyną (chyba), która podziałała jak najlepsze dragi z Berlina.Tuż przed przysięgą Ksiądz zrobił to, co zwykle - zapomniał, z kim ma do czynienia. Opuścił mikrofon i zapytał:
- Jak pan ma na imię?
Długa chwila ciszy, Pan Młody nie zajarzył, a może nie słyszał.
Ksiądz zapytał jeszcze raz, bardzo wyraźnie i już do mikrofonu:
- Jak pan ma na imię?
Piętnaście sekund ciszy, z których każda - jak to w kościele -
zdawała się wiecznością. Nagle spojrzenie Pana Młodego ożyło i zaczęło
płonąć. Schwycił mikrofon i bardzo poważnie, z mocą w głosie przemówił:
- Pan ma na imię Jezus.

Zobaczcie jakie cudo do karmienia:
Piękna koszulka dla mam karmiących. Wykonana jest z delikatnej satyny, wyjątkowo miła dla ciała. Odpinane ramiączka ułatwiają karmienie. Regulacja długości ramiączek oraz obwodu pod biustem pozwala na dokladne dopasowanie do sylwetki.Tylko ta cena 130 zł:szok:

koszulka_g.jpg

usg 11 marzec
poczatek 26 tc
Olga wazy 720 g, jedno zdjecie - twarz po prawej i ponizej brzuszek - widziane od gory, mam nadzieje ze widzicie to co ja ;)

reklama
Do góry