reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarko, to mój brzusio w 23 tc :tak: jakoś już dość miałam tej roześmianej buzi przy każdym poście :-D
Moja teściowa mieszka całe 2 km ode mnie i była z 5 razy odkąd się rok temu wyprowadziliśmy :szok:

Głuszku współczuję i życzę duuuużo zdrówka:tak: Gina rzeczywiście lepiej zmienić bo trudno żyć w niepewności i żyć gdybaniem:-D Podejżewam że lepiej by się Wami zajęła gdyby więcej dostała:baffled: Moja jest ok i często na wyrost każe robić badania ale wtedy wiem że jest ok i się interesuje a jak coś nie tak to zaraz badanko:tak: Dobrze że teraz pokrywa to moje dodatkowe ubezpieczenie bo bym zbankrutowała:tak:

masz rację Głuszku najważniejsze jest maleństwo, ból można przetrzymać ale to moje pierwsze więc nie wiem jak to jest boję się też tego znieczulenia jeśli coś nie pójdzie to problemy z kręgosłupem gwarantowane:tak:

Moja torba tez nie bedzie zbyt duza. Koszula kosmetyki szlafroczek majtki jednorazowe i pantofle. Reszte maz przywiezie jak bedzie nas odbieral ze szpitala.

Głuszku widze ze u Ciebie była taka sytuacja jak u mnie! Tez wszyscy chorzy byli na tą nie do końca stwierdzoną grype żołądkową:szok::szok::szok: ja schudłam 3 kg ale juz dobrze sie czuje, chociaż krąży nade mną jakieś fatum, bo wczoraj miałam stłuczkę samochodową :angry: jakiś gościu za nami nie wyhamował i nas walnął na tyle mocno ze my walneliśmy w auto przed nami... było tyle huku ze masakra, odrazu zadwoniłam do swojej ginekolog i kazała mi przyjechac do niej do szpitala, na szczeście po badaniu jest wszysko ok, najbardziej sie baliśmy o łożyko żeby sie nie odkleiło, ale wszystko na swoim miejscu jest! Dzieki Bogu, ale strachu sie najdałam!!! Trochę szyja mnie boli i kręgosłup no i auto do naprawy:wściekła/y::wściekła/y: a mieliśmy jechać w przyszły weekend do mojej rodzinki, a teraz nie wiem co to będzie:-( JAK PECH TO PECH!!!

Joasia;
nie ma jak wsparcie na bb :-) Ja także jestem z Tobą, musi być dobrze :-)
Iwoszku;
niezłe opowiadanko z twoim Mamluchem - ile to trzeba mieć cierpliwości... uff, mam nadzieję, że przy Dziecku się jej nauczę :-)
Kasia;
odnośnie wyników - byłam wczoraj u gina i powiedział, że mam super wyniki, chociaż wydawało mi się, że są beznadziejne - od dzisiaj już nie będę patrzyła w te wartości ponieważ tylko się bez sensu nakręcam..
Głuszek
ale się nacierpieliście... Mam nadzieję, że Marysienia już zdrowa.. Serce się kraje jak taki Maluszek cierpi :-( a Twoja lekarka to za przeproszeniem głupia pin..a :angry: żeby tak stresować pacjętki w ciąży... nie do pomyślenia.. zmieniaj czym prędzej..
daruuunia;
najważniejsze, że wszystko ok :-) ale współczuję stresu i nerwów... teraz musi być już tylko lepiej :-)

reklama
mata; ja dziękuję za szpitalną koszulę :-D
jak mnie przyjęli do szpitala - to taką dostałam - i od razu kazałam J. pędzić do domku po moją :-D
wiem, że to nie pokaz mody, ale jakoś tak czułam się nieswojo...
Odnośnie ręczników papierowych - w ogóle ja stosuję ich do wycierania krocza ponieważ zwykłe ręczniki pomimo tego, że są prane - zawierają w sobie mnóstwo bakterii

Do góry