reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Spróbuję wstawić moje zdjątko z 19tego tygodnia - jak widać na razie biust mi rósł. Dziękuję za instrukcję :)

Załączniki

• ciąża - 19 tydzień.JPG
    ciąża - 19 tydzień.JPG
    29,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Widzę, że nie tylko ja mam problemy...śmieję się z tego, że kiedyś nie wierzyłam w te mity o teściowych hehe. Jest za to dobra strona tego, że mieszkam tutaj a nie np. u rodziców - jak przyjeżdżam do rodziców z wizytą, jestem wyściskana i nigdy nie chcą mnie puścić do domu hehe. A kiedyś na pewno wybudujemy sobie domek i odbijemy wszystko :-)

:baffled: kochane możecie mi dokladnie wytłumaczyć o co chodzi z tym liczeniem ruchów i o czym ich ilość ma świadczyć? Niestety moja angielska położna nawet o takim czyms nie wspomniala coż nie zmieścilabym sie wtedy w 10 min jakie ona ma przeznaczone na kazda wizyte! Troszke się zmartwilam:-( bo moja malutka rusza się bardzo czesto i bardzo intensywnie, czy to nie jest czasem powód do obaw?

:-) moja malutka tez bardzo wstydliwa była :-) musiałam nieźle sie nagimnastykować i wykonać wiele akrobacji przy usg żeby niunia wkońcu sie obruciła i pokazała co to za ziółko rośnie :-)

dwóch facetów. właśnie się dowiedziałam ostatnio jak byłam na usg to nie było pewne co do drugiego (obrócił się tyłem), ale teraz w 100% faceci!!!!!!!!:szok:

Edytko tylko pozazdrościć!!! Gratulacje!!!:-D pomyśl sobie że bedziesz miała teraz trzech wspaniałych mężczyzn w domu którzy będą kochać cie bezwarunkowo i bezgranicznie!!!:-D szczęściara! Widzisz ja już nie jestem jedyną ukochana kobieta w życiu mojego męża;-) musze się dzielić jego miłośćią z nasza malutką :-)

To jakiś sezon na chłopców..moja sąsiadka trzecie będzie rodzić i trzeci syn. Chociaż instruktorka pływania Olka urodziła miesiąc temu trzecia córkę:0;-)

reklama
Do góry