reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Głuszek;
Moje Dzidzi też jest spokojne - i jak Dziewczyny piszą, że ich Dzieci takie ruchliwe - to też zaczynam się nakręcać. Dzisiaj przychodzi położna na korepetycje ze szkoły rodzenia, więc zapytam :-) a tak w ogóle myślę, że nasze pociechy są spokojniejsze i tyle - dlatego też nie nakręcajmy się :-)

magdziarka;
ja mialam chyba 118 albo 108 i lekarz powiedział, że super wynik :-)
wczoraj bylam a raczej byliśmy na przeglądzie :-D i wszystko ok. Myślalam, że J. poczeka przed gabinetem a on wszedł ze mną :-D
Szyjka na szczęście długa i zamknięta... ufff...
odnośnie fenoterolu - muszę go nadal brać - tylko,że teraz nastąpiła mała zmiana nie 3Xdziennie po jednej - tylko 6Xdziennie po połowie - z przerwą nocną. Zresztą miałam na wizycie twardy brzuch - dlatego w moim przypadku lepiej częściej a mniej.
Powiedziałam gionowi, że chciałabym go brać najdłużej jak mogę ponieważ czuję się z nim bezpieczniej - a on mi na to, że jeszcze mam brać z 2 tygodnie i później zobaczymy ponieważ lek wpływa na to, że moje serce szybciej bije i niestety serce Malucha podobnie reaguje :-( Trochę się zmartwiłam... ale mam nadzieję, że będzie ok.
Od 30 tygodnia wizyty co 2 tygodnie.

Przyjmijcie życzenia Baby kochane, od drugiej Baby z samego rana. Niechaj dzień cały będzie radosny. Bądźcie zdrowe Baby, i aby do wiosny:-)

Mamuśki kochane z okazji Naszego święta wszystkiego naj naj naj, niestety mój mąż twierdzi, że to jednak komunistyczne święto ale my z małą obie na niego naskoczyłyśmy i zrobiłyśmy awanti leciutkie, po czym dodałam że będzie miał przekichane jak 3 baba mu dojdzie do kolekcji.....:-):-):-)
Tylko mu jeszcze uświadomiłam, że kobieta od czasu do czasu powinna kwiatka dostać i bez okazji....ach, te chłopy....

Byłam na badankach , wieczorem będę miała wyniki , noga mnie nadal boli, zastanawiam się czy to od ciężaru który noszę ?!
U Was pogoda też taka piękna ? normalnie żyć się bardziej chce mimo tego bólu....

Te wizyty to chyba też bardziej indywidualnie. Jak wszystko jest ok to tak często nie trzeba się spotykać. Ja miałam co 2 tygodnie po 8 miesiącu, potem po terminie jeździłam do szpitala już na KTG i tam mnie badali.

No to i ja dołączam się do życzeń z Okazji naszego Babskiego Święta:tak::tak::tak:
Kasiu jak ja Ci zazdroszczę ładnej pogody:-). U mnie od rano pochmurno i deszczowo. Nic się najnormalniej mi dzisiaj nie chce:wściekła/y:

reklama
Do góry