Tak tak Mamabel pretty N tak się nazywaMagdziara - ten trzeci to też Triumph?
reklama
Iwoszku tutaj obejrzysz ten staniczek Towar: Mamabel Pretty N. isuana.pl Sklep Partnerski TRIUMPH INTERNATIONAL i tutaj TRIUMPH do KARMIENIA Mamabel Pretty Vanilia 75 E (312065036) - Aukcje internetowe Allegro
Ja oglądałam go w realu tylko nie było rozmiaru w sklepie. Tearaz czekam na dostawę
Ja oglądałam go w realu tylko nie było rozmiaru w sklepie. Tearaz czekam na dostawę
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja też do wysokich się zaliczyć nie mogę;-), w pasie mam już 105 cm więc jeszcze trochę to łatwiej mnie będzie przeskoczyć niż ominąć
Dziewczyny wyjaśniło się! Ubezpieczenie nie obowiązywałoby mni gdybym prowadziła ciążę w LUX MEDzie. W przeciwnym razie mogę korzystać z badań i innych rzeczy zgodnie z umową i po co były te nerwy, ale tylko przez gadanie lekarza i niedoinformowaną agentkę PZU. No teraz można spać spokojnie.
A ostatnio łapią mnie kurcze w nogach - łydkach, dziś to popołudniu ledewo chodziłam
A ostatnio łapią mnie kurcze w nogach - łydkach, dziś to popołudniu ledewo chodziłam
mata-kow
mama do kwadratu :)
A ja w poniedziałek może się dowiem kto u mnie mieszka, ale już się nie nastawiam, bo 3 tygodnie temu byłam pewna, że już będę wiedzieć, a tu badanie przełozone znając życie maleństwo zwinie się w kłębek i się nie ujawni
reklama
J
Jola244
Gość
Aniknulka i mnie też łapią skurcze w łydkach ale podobno to brak magnezu
Podziel się: