reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kiedy karmisz piersią zastosuj wkładki laktacyjne Gerber, które nie podrażniają skóry i przepuszczają powietrze. Są niezwykle miękkie i cienkie, ale doskonale chłoną i zabezpieczają przed przesiąkaniem.Skóra jest zawsze sucha cena 13 zł za 36 sztuk
2lbz7o9.jpg

Wkładki laktacyjne dla kobiet karmiących Wygodne i niezawodne wkładki laktacyjne dla karmiącej mamy, chronią bieliznę przed zabrudzeniem wchłaniając resztki pokarmu. Dopasowanie do kształtu piersi i miękki materiał wkładek sprawiają, że układają się one zawsze we właściwym miejscu. Jednorazowe wkładki pasują do różnego rodzaju biustonoszy.JOHNSON & JOHNSON 30 SZT 14,99
5cajpx.jpg

reklama
Z triumpha to ja mam taki zwykły mamabel dla cięzarnych
2eby352.jpg

A dla karmiących taki:
1117dpi.jpg

A teraz do karmienia to są takie cudne ecru i różowe. Zapinane na 6 haftek i odpinane miseczki kosztują ok 75 zł ale warte
1si9si.jpg

Ja teraz chodze w normalnym biustonosu - zadnym tam dla ciezarnych.. ale okres karmienia to "swiety" dla specjalnych biustonoszy.......

Ja teraz chodze w normalnym biustonosu - zadnych tam dla ciezarnych.. ale okres karmienia to "swiety" dla specjalnych biustonoszy.......

Dziewczyny, dziekuje Wam za te wszystkie slowa otuchy. Bo "na zywo", w realu jest roznie. Dzis uslyszalam: a co Ty jakas taka zmeczona jestes?? Jak powiedzialm innej osobie, ze naprawde dzis podle sie czuje, to byl tekst: musisz byc dzielna. Wiem, ze musze. Nikt mnie nie zastapi w pewnych sprawach. Teraz poki co w zadnych. Chyba ze maz ktory sam ledwo na oczy patrzy......
Tylko, ze mnie draznia takie slowa: musisz byc dzielna. Bo przepraszam jak ja teraz jestem? Niedzielna?
Nie chce peanow na moja czesc, ale nie chce litowania sie....

reklama
Ja mam zamiar kupić taki z odpinaną miseczką i na pewno wezmę większy :tak: a na razie to muszę znów kupić większy, lekko usztywniany, żeby mnie uchronił przed mokrą koszulką, bo miękkie bawełniane się nie sprawdzają ;-)
Magdziarka dzięki za info o wkładkach, ale się orientuję jakie są, tylko nie wiem, które lepsze ;-)

Do góry