reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Witam rowniez .U nas jest pochmurnie ale nie pada.
kochane na skurcze to tylko magnez. ja go biore i zdarzaja mi sei skurcze lydek ale znacznie rzadziej.
kochane na skurcze to tylko magnez. ja go biore i zdarzaja mi sei skurcze lydek ale znacznie rzadziej.
azile29
Czerwcowa mama'08
A możesz powiedzić jaki magnez bierzesz bo w aptece tego zatrzęsienie i nie mogę sie na nic zdecydować:-(Witam rowniez .U nas jest pochmurnie ale nie pada.
magdalenkakol
Fan(ka)
Azile na pocztaku bralam magnefar a teraz taki zwykly asmag.. Taki dala w aptece pani mojemu mezowi. Bardzo tani bo chyba ok 6 zl za 50 tabl.
magdalenkakol
Fan(ka)
Wiesz co chyba tak.. tyle ze nie ma wit gb w swojej zawartosci.
reklama
Hej kobietki. Wczoraj byłam na glukozie. Wyniczek 97 przed, 118 po wypiciu 50g wydaja mi się że to dobry wynik, bo pisałyście , że 140 nie wolno przekroczyć. Mocz w normie, za to krew nienajwspanialsza, wszystkie dolne granice, lub tez pod ...czyli niedokrwistość ..zapewne dostanę żelazo ale cieszę się że nic niepokojącego nie wyszło. Wizyte mam we wtorek i juz nie mogę się doczekać...a powiedzcie czy dobrze pamiętam, że od 30 tygodnia chodzi się do ginekologa co 2 tygodnie?
Podziel się: