reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
my zawsze marzyliśmy o bliźniakach :-) Graaaatuluję :-))
Joleńka;
na tą chwilę to musiałam je zapuścić :-) już mnie kark boli od leżenia i zerkania na kompa :-D
Maju;
sama się dzisiaj zdziwiłam z tym 7 miesiącem :-D
Darunia;
biedna Jesteś... niedawno Głuszek przez to przechodziła - dużo pij wody aby się nie odwodnić

muszę przyznać, że moje Dziecię też spokojne. Teraz się przeciąga i tylko czasami mnie kopnie. Chyba już powoli miejsca coraz mniej :-D
Dzisiaj nawet trochę się zestresowałam i zaczęłam go budzić :-D

Kasia;
Biedna malutka... Niestety czasami pomimo tego, że człowiek ma oczy dookola glowy - pewnych sytuacji nie da się uniknąć... Wy też pewnie się zestresowaliście..
Flexy;
Lecz chorą krtań i bierz posłusznie leki, będzie ok

Kasiu ja kiedyś włożyłam rękę do piekarnika i stosowałam krem BEPANTHEN pomogło, Magdziarka ma rację, że cały czas trzeba natłuszczać, a ten krem przyspiesza gojenie się ran , jest też tribiotic.:tak:

Flexy jak miałam zapalenie gardła pomogły mi inhalacje z soli i amolu oraz smarowanie karku spirytusem :-D wypoczywaj i nie forsuj się pozdrawiam:-)

W sumie sprawdzałam potem, że to normalna waga dla maluszka w tym wieku ciąży, ale jakoś ten 1 kg mnie zaskoczył. A pomyśleć, że teraz co tydzień przybywa naszym dzieciom średnio ok. 200 g, to za 3 tygodnie (koło 30 tg) to będzie już koło 1,5 kg!:szok::-)

A nasz Maluszek pokazał nam wczoraj buźkę :-D. I już "kłapał paszczą" - śmiejemy się, ze drugi taki żarłok jak nasz Wojciaszek rośnie.:-):-)

reklama
Do góry