reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witajcie!!! Widze ze duzo mnie ominelo na szczescie tesciowie maja internet i moge czasmi posiedziec i poczytac :-)
Wczoraj omało nie umarłam tak zle sie czułam... grypa zołądkowa- cos tragicznego, wymioty, biegunka, nie mogłam wziasc łyka wody juz nie wspomne o jedzeniu :-( czułam sie tragicznie! Moja ginekolog poradziła mi diete kleikową ale nic nie mogłam zjesc!!! Wzięłam czopek przeciw wymiotny to troche lepiej sie poczułam, ale jak na złość zaczął mnie bolec kręgosłup i chwyciło mnie zapalenie pęcherza TRAGEDIA!!! Całą noc nie spałam! dzisiaj zasnęłam nad ranem i troszke lepiej sie czuje, mogę pić wode i nawet zjadłam kisiel i troche rosołu
Mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie lepiej!!! Serdecznie Was pozdrawiam!
ps. z teściami nie jest źle
Wczoraj omało nie umarłam tak zle sie czułam... grypa zołądkowa- cos tragicznego, wymioty, biegunka, nie mogłam wziasc łyka wody juz nie wspomne o jedzeniu :-( czułam sie tragicznie! Moja ginekolog poradziła mi diete kleikową ale nic nie mogłam zjesc!!! Wzięłam czopek przeciw wymiotny to troche lepiej sie poczułam, ale jak na złość zaczął mnie bolec kręgosłup i chwyciło mnie zapalenie pęcherza TRAGEDIA!!! Całą noc nie spałam! dzisiaj zasnęłam nad ranem i troszke lepiej sie czuje, mogę pić wode i nawet zjadłam kisiel i troche rosołu
Mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie lepiej!!! Serdecznie Was pozdrawiam!
ps. z teściami nie jest źle
mata-kow
mama do kwadratu :)
Darunia, a nie mówiłam, że z teściami źle nie będzie ;-) a poza tym teraz dbają nie tylko o Ciebie, ale też o wnuczka u mnie teściowie czekają na drugiego wnuka/wnuczkę, ale za to z mojej strony będzie to pierwszy wnuczek i prawnuczek :-)
reklama
Podziel się: