reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, zjadłam na polepszenie humoru 2 pączki i batona (ale będę gruba) a co mi tam :szok:

reklama
ja się pocieszam faktami z pierwszej ciąży, mała tak ze mnie wszystko cycem ściągnęła że na koniec musiałam czekać na dostawę dżinsów w sklepie bo tak małego rozmiaru babka nie miała , mam nadzieję że i tym razem dzidziulek ściągnie sadełko cycem.

Kasiau30
spoko, spoko - głowa do góry - ja zdałam za 13 razem :-)
Nie dlatego, że nie umiałam jeździć - po prostu tak wyszło i już...
Behemott
Co do podjadania.... hmmmm.... ja ostatnio wzięłam sobie plaster żółtego sera i zagryzłam musztardą - dlaczego tak? bo do slodkiego mnie nie ciągnie :-) poza tym cały czas coś podjadam.
Joluniu244
Ja ostatnio w środę zobaczyłam mojego Dzidziulka jak się rusza -dla mnie też było to niesamowite uczucie. Poza tym po raz pierwszy zobaczyłam taki obraz - niesamowite, że to wszystko dzieje się w naszych brzuszkach:-)

Joanna25 mowisz ze do slotkiego cie ja mialam taki okres ze same kwasne wszystko co kwasne byle by tylko nie uciekało to pochłanialam a teraz slodkie wszystko . Podobno kwasne to na chłopca a slodkie na dziewczynke to co w takim razie będzie u mnie bo juz sama niewiem ( chociasz powiem po cichutku ze chcialbym dziewczynke ale z chlopca tez sie bede cieszyła):tak:

Hej!
U mnie troche lepiej bo zaczęłam więcej jeść,może wreszcie te mdłosci mnie zostawią w spokoju...Nadal mam odruch wymiotny kiedy rano myje zęby ale dziś kupiłam paste bez mięty i jest lepiej.Mam dziwne przeczucia ponieważ troche za duży mam brzuch jak na drugi miesiąc i jeszcze do tego schudłam dwa kilo,czyżby blizniaki?! Mój dziadek był z bliżniąt i dlatego coraz czesciej o tym myśle,we wtorek ide do gina i wtedy wszystko sie wyjasni...

Joleczko244;
Wiesz, może mnie nie ciągnie do słodkiego bo ja w ogóle słodyczy nie lubię i nieprzepadałam za nimi w przeszlości...
Może to wynika z mojej grupy krwi ,,A'', no nie wiem... ani do mięsa, ani do slodyczy - liczy się tylko zielenina :-)
U mnie z kolei zapewne wszyscy liczą na chłopca ponieważ moj Luby ma już dwie corki z poprzedniego małżeństwa...
Dla mnie jest wszystko jedno- z całym sercem, aby tylko było zdrowe :-)
Poza tym chcielibyśmy mieć więcj niż jedno ...

Kochane, pociesze Was z podjadaniem....

Dzieci spia... Maz na pilce..... a ja wlasnie usmazylam wielka gore frytek i zamierzam szybko ja skonsumowac, a wiec..... Pa!!!!

reklama
Do góry