reklama
J
Jola244
Gość
Emcia; O matko bardzo cie przepraszam bardzo mi przykro niewiem jak ja czytalam ze nie zrozumialam o co chodzi jeszcz raz cie przepraszam :----(
Emciu;
Ja też mam już jednego Aniołka 19.I.2007r....Ogromnym wsparciem było dla mnie forum na bb ciąża po poronieniu - otrzymalam tam ogromną ilość wsparcia i wiary....Znalazłam tam wspaniałe bratnie duszyczki - jestem im za to cholernie wdzięczna.
Ja też mam już jednego Aniołka 19.I.2007r....Ogromnym wsparciem było dla mnie forum na bb ciąża po poronieniu - otrzymalam tam ogromną ilość wsparcia i wiary....Znalazłam tam wspaniałe bratnie duszyczki - jestem im za to cholernie wdzięczna.
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Jak dziś czekałam w kolejce na usg to z gabinetu wychodziła kobieta z płaczem , mąż siedział załamany jechali już do szpitala bo dzidzia nie przeżyła . To było straszne , chciałam ją przytulić , coś zrobić...Smutno mi się zrobiło , zaczęłam sama mieć czarne myśli ale na szczęście u mnie wszystko jest ok.
reklama
J
Jola244
Gość
dziewczyny musimy wziąc sie w garsc musimy jak najszybciej pomuc jej wyjsc ze smutku wiem ze nie bedzie mam latwo ale musimy sie postarac wiec nie piszmy co widzialysmy albo slyszalysmy nie zordrapujmy rany emci tylko ja leczmy pozdrawiam was
Podziel się: