reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja też staram się spać na lewym, ale zawsze spałam na brzuchu lub prawym boku, więc ciężko jest się przestawic ;-) Kieruje się przede wszystkim swoją wygodą. Czasami dzicko się tak ułoży, że coś uciska i czuję ból, więc trzeba się przekręcić ;-) Spanie na plecach odpada, bo wystarczy, że poleże 5 minut i już mnie kręgosłup i plecy bolą :sorry2:
Mam nadzieję, że dam radę do końca ciąży w miarę wygodnie spać ;-) znajoma od 8 miesiąca często spała w fotelu, bo tylko wtedy było jej wygodnie :szok::baffled:

Ja się martwiłam ostatnio, że takie słabe ruchy czuję. Okazało się że od wewnątrz może i słabo czuję, ale brzuch ładnie podskakuje, więc się nie martwię ;-) poza tym dziecko bardzo żywe się znów zrobiło i ciągle rozrabia. Nawet w nocy, jak się przekręcam, dostaję całą serię :-D
Mamoot ja też często czuję ruchy w dwóch miejscach na raz i strasznie fajne uczucie :tak:;-) zawsze wtedy próbuję sobie wyobrazić w jaki sposób dziecko się w środku rusza i czym właśnie oberwałam :-D

Flexy,Gluszku-bardzo sie ciesze,ze Wasze wizyty byly tak pomyslne:-)Ale macie duze dzieciaczki!
Ja mam wizyte dzis o 16.15,wiec relacje zdam wieczorkiem lub jutro:-)

Ja takze dostaje czasem cala salwe kopniakow w roznych miejscach naraz.No i w nocy,jak wstaje do wc to mala sie budzi,albo jak lezac poglaszcze brzuch to ona to chyba wyczuwa jako zachete do zabawy;-)
No,cudne te nasze dzieciaczki:-)

U mnie tez kopniaki sie skonczyly teraz bardziej rozpychanie. Czuje malego w zebrach albo w pachwinie i to dosc solidnie sie rozpycha czasmia wydaje mi sie ze zrobi mi zaraz dziure w brzuchu:-)
Ale od wczoraj cos spokojniejszy i oczywiscie schiza czy wszystko w porzadku:wściekła/y:

reklama
A ja ostatnio budze sie ciagle na plecach.I najgorsze jest to,ze jest mi tak najwygodniej-chyba musze w koncu kupic ta poduche,co magdziarka.Mialam dostac na urodziny i nie dostalam:-(

Do góry