reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Zgadzam się z Głuszkiem, mocz to ważne badanie no i oczywiście morfologia. Moja gin od początku każe co miesiąc robić te badania. W 12 tyg wyszedł mi cukier w moczu i robiłam glukozę. Wyszło ok, jednak przez dalsze m-ce wychodził nadal cukier w moczu. Zmieniłam lab. i ostatnie badanie wykluczyło cukier, więć pewnie mieli inne odczynniki. Teraz wyszło, że musze zacząć brać falwit (nie wiem czy tak się to pisze), maluszek zaczyna zabierać witaminki:tak: Za 2 tyg. znów glukoza FE:szok: niezbyt przyjemne, ale jak trzeba to trzeba
Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

reklama
Głuszku a jakie imię Tobie się podoba?
Jeśli chodzi o Maćka to mam kolegę o tym imieniu i jest miłym facetem, z resztą imię wybiera się na całe życie więc porozmawiaj z mężem i wybierzcie takie, które podoba się obojgu. To nie rodzina wam wybiera tylko Ty i mąż. Mój mąż chciał od początku Jasia. Ja miałam wątpliwośc, że będzie tym Jasiem z kawałów i tak go będą traktować w szkole (może zbytnio wybiegam w przyszłość), też mam wątpliwości. Mi podoba się Bartosz.

Jolu nie strasz wszedzie mowia ze zima poszla juz do lamusa. No mam nadzieje bo mam dosc juz siedzenia w tym domu. Marzy mi sie lezaczek w ogrodzie i wygrzewanie sie do sloneczka.

Kuba tez nie moze sie doczekac zabaw na polu.

Widzę, że wszystkim Nam tęskno za wiosną - my z mężem przy sniadaniu zastanawialiśmy się jaki będzie majowy weekend i czy uda nam sięgdzieś wyjechać....Ale do tego czasu jeszcze daleko. Opuszczam was....bo jadę do mojej mamy . Wrócę dopiero w srodę ale juz za Wami tęsknię.Pozdrawiam.Miłej niedzieli;-):tak::-D

A mnie mój mąż ostatnio zaskoczył. Pytałam się, jakie ma przeczucia, czy będzie córka czy syn, a on mi na to, że jak wyobraża sobie dziecko, podnosi je do góry i mówi "Dobrusia". Czyli ma przeczucia, że będzie to dziewczynka i na dodatek zaakceptował imię Dobrochna, więc sprzeczek w razie córki nie będzie. A jak okaże się, że będzie syn to będziemy się jeszcze zastanawaić na d wyborem spośród kilku imion, które się nam podobają ;-)

kiedyś jeden z pacjentów nie zrozumiał co to znaczy "środkowy strumień" i pytał się nas jak ma podzielić ten strumień moczu wzdłuż (pionowo) na trzy części :-)

ja już po glukozie - paskudztwo obrzydlistwo, ale dałam radę - wyniki ok :-); a młody w tym czasie buszował z P. po ZOO :-D

mata-to bardzo wzruszajace,co powiedzial Twoj maz-o tym podnoszeniu do gory,takie czule:-)

reklama
A ja za 2 tygodnie wyjezdzam do Polski na 3 tygodnie,a moja rodzinka nie ma w domu kompka-ile mnie ominie z naszego forum!!
Ale juz planuje chociaz co 2 dni biegac do kafejki internetowej,aby byc z Wami,na biezaco:-)

Do góry