reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja niestety nie dam rady, bo mój mąż do najmniejszych nie należy ;-) jego koszule sięgają mi prawie po kolana, a kurtką to jeszcze teraz dwa razy się owinę :-D:-D:-D

reklama
powiem wam szczerze ze mało znam kobiet które przytyły tylko 12 kg. naprawdę mało... Zazwyczaj to przedział między15-20 kg.

Weszłam dziś na wagę i 6,5 na plusie jednak, ale z Marysią miałam już 8. Tylko ze ja wtedy przytyłam 8 i 9 mieisąc najwięcej wiec będę się musiała szczególenie pilnowac już za dwa miesiace

no to nie ma jak moja pupa - zawsze się zaliczałam do takich szeropowodziowych hihi. Przed ciążą miałam 100-80-108 czyli miałam zawsze duże wcięcie w talii a teraz 105-100-110. Nieźle - myślę że niedługo te dwa pierwsze wymiary mi przerosną tyłek :-D:-D:-D. A wzorst mam średni do tego bo 168.
PS. Zaczęłam juz chodzić w polarze. Nawet się w nim lepiej czuje bo mnie tak nie opina. Mam nadzije ze tempka będzie już taka około 10 stopni i nie trzeba bedzie wracać do kurtek ziomych. Jutro ma być u nas prawie 14 stopni

mówie do meża - słuchaj musimy w końcu siąść i wybrac to imie. A on ze zdziwieniem- Przeciez jest wybrane! :angry: Same wiecie jakie pisałam parę postów temu cała historię. brrr no szlag mnie z nim trafi. :wściekła/y:

Joasia piszesz o strumieniu środkowym . Myślę, że robiłaś badanie na posiew moczu. Ja tez je miałam i wyszły dwie bakterie - tzw. ziarniaki. Muszę powtórzyć badanie tylko pochwe trzeba zatkać wcikiem - tampon - przy pobieraniu moczu. Tak poradziła mi moja gin.
Pozdrawiam:-)

No co ty maajka :confused: To jestem zdziwiona - to koniecznie musisz zrobić bo to bardzo ważne badanie (mocz) - ja już miałam 3 razy

Joas pisze o normalnym badaniu - zawsze trzeba brać srodkowy strumień - żeby pierwszy "zebrał" cały "zwierzyniec":-)

Joas super te twoje rady. własnie tak czytałam że przy małej różnicy wieku nie wolno różnicować ty mały a ty duży.
Miałam ją odzwyczajac od smoczka (śpi z nim), pieluch i flaszki (jeszcze sobie lubi pociągnąć z gwinta :-D) ale moze jej dam siana az się młody urodzi. Za dwa, trzy miesiace po jego urodzeniu się już moze przyzwyczai - sama będzie miała wtedy 2 lata i 4 miesiące to już będzie duża dziewczynka to moze odstawi smoka. Ale pieluch jej nie moge popuscić bo musze wykorzystać na to lato. A do następnego przecieznie bedę czekac. Zresztą ile można z pieluchą latać?

reklama
Do góry