reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Oj dziewczyny, trzymajcie się dzielnie. Już niedługo wiosna - będzie lepiej, więcej słonka.:-)

Joaś, głowa do góry, świetna mamusia z Ciebie. I jaka tam stara.:-)

Iwoszku, tapeta cudna!!:tak:

Julciu,
mam nadzieję, że szybko Ci się poprawi.:-)

A mój znów szaleje.
I mam wrażenie, że jest bardzo czuły na moje ruchy, jak śpię. Jak tylko się mocniej zawiercę, to on też.:-)

Ale cudne brzucholki.:tak::tak:

Głuszku, Flexi, widać wyraźne brzuszkowe postępy. Macie śliczne kuleczki.
Iwoszku, zgrabniutka mamusia z Ciebie
Joaś!!!! Gdzie Ty tego dzidziusia chowasz. Nieprawdopodobne. Chciałabym przy 4 ciąży wyglądać jak Ty.

Tymczasem u mnie koło 10 kg na plusie. Sporo, ale co robić. Podobnie jak w poprzedniej ciąży. Wtedy przytyłam 19 kg, ale przynajmniej po ciąży wróciłam do mojej normalnej wagi 57 kg. Zobaczymy jak pójdzie tym razem...

to ja z innej beczki - nie wiem czy to fajnie czy nie fajnie - cieszyć się czy smucić - ale chyba cieszyć bo ta szaro-bura zima mnie dobija. Zreszta przeczytajcie same:

Twoja Pogoda - prognoza sezonowa

Jak byłam z Marysia w ciaży to śnieg leżał do końca marca i już mnie to tak wkurzało bo się nie mieściłamw żadną kurtke - nic po prostu!!! A potem kwiecieńbył byle jaki - tylko maj była ładny. A upały zaczeły się jak urodziłam i tak sie cieszyłam ze mnie to ominęło - tylkp pare dni w maju było gorąco i nie wspominam tego zbyt dobrze.

Nieźle!:szok:
Ja mam termin na 25 czerwca więc ten maj mnie dobija jeśli się sprawdzi. Cóż przynajmniej nie będziemy musieli jeździć za pogodą do Grecji, czy innego kraju :-D
Dla mnie najlepsza temp to 25 stopni, powyżej 30 + brzuszek to wersja mało optymistyczna :no: ale kupię sobie wentylator i nie będę się z nim rozstawać:tak::tak:
Pozdrawiam i życzę mniej wilgoci :-)

dziewczyny cieplo czy zimno to i tak zle i tak nie dobrze .
Ale jak by leżał śnieg do konca marca było by nie dobrze bo w depresje byśmy popadły a tak słoneczko az będzie chciało sie żyć zacznie robić się zielono :-D

reklama
no ja pamietam jak ja płakałam jak ten śnieg leżał i leżał - już się nie mogłam wiosny doczkac.....ech kurtka +brzuszek też nie jest fajnie a ja wtedy w marcu byłam juz w 7 miesiacu i małam wielki bębenek i było mi już cieżko

Do góry