reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No,coraz wiecej dzieciaczkow nam sie ujawnia:-)To super!
Gratulacje dla kazdej Mamy i kazdego Taty!:-)

reklama
Oooo,ja tez marze o zmywarce....;-)
Dziewczyny,poradzcie mi,bo ja juz nie wiem,a wizyte u ginki mam dopiero za tydzien.Otoz mam bardzo duzo wydzieliny od paru tygodni.Ma konsystencje wody,przezroczysta,czasem tylko lekko podbarwiona na zolto,ale to pewnie od moczu.I jest jej naprawde duzo-uzywam wkladek,staram sie je czesto wymieniac,aby nie doprowadzic do zadnej infekcji-ale ostatnio to juz jest przesada,tak mam mokro.Po prostu jakby ze mnie woda leciala-bez wkladek musialabym zmieniac bielizne kilka razy dziennie.
Kiedys czytalam o tym,ze moga uciekac wody plodowe i ze jest to niebezpieczne dla dziecka,ale to bylo odnosnie 3.trymestru,a nie 6.miesiaca!:-(

Maajka - a może to mocz?(w sensie popuszczanie) wiem,że to mało fajne, ale się zdarza... (mi przynajmniej i kilku moim znajomym też);
chyba w aptece można kupić jakieś testy, które wykrywają czy wydzielina to wody czy nie...zapytaj...

a do ginki nie możesz zadzwonić?

Joaś i jak samopoczucie lepiej? Kurcze dziewczyno - masz tójkę zarąbistych dzieci, prawie czwórkę, jesteś super mamą, pewnie superanckiego męża. Zaraz będziesz miała chałupkę swoją. Do tego figurkę jak ja jak miałam 15 lat i jeszcze narzekasz!!! Zaraz tam przyjade i wytrzaskam cię po gołym tyłku za karę!!! Już głowa do góry!!! Żadnych łez!!!

Powietrdzam to co napisała Joanna - zmywarka to najlepsza rzecz na świecie i to tylko ta duża (ja mam mała niestety...)

Maajka jeśli isę boisz ze to wody to idź jutro do apteki - można kupić takie specjalne papierki (coś takiego jak lakmusowe) - wkładasz to sobie między nogi i w zależnosci na jaki koler sie zabawi wiesz czy to wody. Ale mi isę zdajeże to raczej masz tyle wydzieliny - niektóre laski juz tak maja w ciąży.

Julia to masz nie fajnie z tym okiem. Ale słodka ta twoja córcia. Kochana taka. Juz się nie moge doczekac aż będe z moją takie rozmowy przeprowadzać. ;-)

Iwosz tapeta zarąbista - takla wiosenno -- letnia :-)

ja nadal do dupy się czuję - chyba coś jest z ciśnieniem. W Krakowie pogoda wariuje. Jest 8 stopni na plusie i deszczowo, mokro i parno;. JA CHCĘ JUZ WIOSNY!!!!

Moja mala wczesniej kopala w brzuszek,ale potem,jak usiadlam topo raz pierwszy czulam jak daje mi czadu po pecherzu-w dodatku przepelnionym;-)
Teraz tez ja czuje,jak gdzies tam w srodku,w dole kopie:-)

Maju;
ja bym zadzwoniła aby się skonsultować - Będziesz spokojniejsza. Chociaż pamiętam, że moja kumpela miała ogromne ilości wydzieliny i było ok.
U mnie jak lekarz stwierdził, że pojawiły się upławy - to przepisał lek. Chociaż nie zawsze może oznaczać to infekcję.

reklama
Maju ja też mam bardzo dużo wydzieliny, może nie jest aż tak wodnista jak opisujesz, ale wkładki zmieniam ze 4 razy dziennie.
Ale lepiej szybciutko dzwoń do lekarza, lub idz na wizytkę.

Do góry