reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Te ostatnie dwa tygodnie to powazny przyrost wagi u mnie, jutro mam wizyte u gina i stane na wage. Az sie boje, na serio... Wiecie ze mi biust wyskoczyl potwornie? Z 75C/D na 75F....

reklama
No to meżulek Joaś jest zadowolony!!!!!!!
A ty na zakupki musisz sie wybrać i wyglądać odlotowo.

Jolunia;
Musisz chyba do mnie przyjechać i pstryknąć mi parę fotek ponieważ jeszcze się nie zmobilizowałam :-D
Chyba ostatnio trochę brzucho urosło ponieważ chciałam się wydepilować.... hm... i nie wiedziałam a raczej nie widziałam co i gdzie :-D:-D
Ja 2 tygodnie temu u ginka miałam 7 do przodu czyli ważyłam 70 kg. W domu się nie ważę aby się nie stresować

Joasia;
Trzymaj się dzielnie, musi być dobrze. Poza tym można śmiało powiedzieć, że Jesteś Kobietą w pełni spełnioną - to prawdziwy skarb, którego nikt Tobie nie odbierze..
Iwoszku;
slodka ta tapeta, taka optymistyczna
Juleczka;
może jakiś okład z rumianku lub świetlika chociaż troszeczkę ukoi ból... Beidna Jesteś z tym oczkiem...
Magdziarko; zmywarka to prawdiwe cudo :-) jak kupować to jednak tą większą - można prać w niej gary ponieważ jest na to dużo miejsca
U mnie pogoda okropna... zimno i szaro...

Julcia;
proszę bardzo :-)
Jak byłam na pierwszym prenatalnym, to lekarz mi wszystko dokładnie tłumaczył. Na drugim prenatalnym był już inny doktor, który rzucał właśnie takimi hasełkami, których w ogóle nie rozumiałam - byłam strasznie na niego wkurzona :angry:
Na szczęście w domku miałam ,,M jak mama'' - gdzie było to wyjaśnione :-)

reklama
Do góry