reklama
Cześć kobietki. Jak tam samopoczucie dzisiaj. Powinno być nieźle. U nas w Olsztynie słońce od rana. A ja padam. Spała u mnie przyjaciółka z dziećmi..i gadałyśmy do 3 nad ranemTeraz będę musiała odespać..bo inaczej się przewrócę...ale jak tak słonko swieci to dnia szkoda na spanie
magdalenkakol
Fan(ka)
Magdziara do duuu.. ja dzisiaj nie spie od 4 .. chyba dlatego ze znowu pelnia w tamtym miesiacu tez tak bylo.. a pogodajest okrutno szaro buro i jeszcze cos siapi... nic tylko klasc sie spac..
magdalenkakol
Fan(ka)
Joas ale masz cudny brzuszke i to calkiem malutki....
A ja patrzę przez okno i myslę, że wywołałam tę wiosne jak rano odwoziłam koleżankę do pracy jej córe do dzkoły i naszych chłopców do zerówki to śpiewaliśmy razem z radiem"wiosna, wiosna , ach to Ty" no i proszę JEST.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Oj dziewczyny, tylko na jeden wieczór Was opuścić a już zbiorowa sesja zdjęciowa
Śliczne są te Wasze mieszkanka Zgrabniutkie, okrąglutkie, jedne już spore, inne jeszcze malutkie ;-)
Śliczne są te Wasze mieszkanka Zgrabniutkie, okrąglutkie, jedne już spore, inne jeszcze malutkie ;-)
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
U mnie jesiennie, podobnie jak u magdalenkakol :-( nic się nie chce. Magdziara to mówisz, że trzeba Grechutą wiosnę zwabić? Zaraz chyba sobie włączę
Podziel się: