reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
Co ty za glupotki wypisujesz. Piekna szczupla i zaradna, a do starosci ci jeszcze daleko.A ja mam jakiegos dola egzystencjonalnego.... Stara, gruba... Eh.....
;-)
Śliczne te Wasze brzuszki Dziewczyny, normalnie cuda...ja niestety cyfrówki się nie dorobiłam jeszcze...jak ktoś mi zrobi fotkę, to wrzucę ...w każdym razie do narodzenia Malutkiej cyfrówka musi być
A tak w ogóle dużo już przytyłyście?
A tak w ogóle dużo już przytyłyście?
mata-kow
mama do kwadratu :)
Joaś nadziwić się nie mogę co Ty piszesz Gruba? To ja gorzej wyglądałam przed ciążą niż Ty w 20 tc
A tym, co życie przynosi, nie ma sensu się przejmować. Stało się i żyje się dalej. Nawet jeśli są to dołujące wieści, zamartwianie się nic ni da
A tym, co życie przynosi, nie ma sensu się przejmować. Stało się i żyje się dalej. Nawet jeśli są to dołujące wieści, zamartwianie się nic ni da
Normalnie nie mogę uwierzyć, że w 5-tym miesiącu mogłam obejrzeć swoją Księżniczkę to niesamowite :-)...sam fakt noszenia Maleństwa jest cudowny i każdego dnia się z tego cieszę - jak pewnie Wy wszystkie Dziewczyny
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mi się przytyło 6,3 kg od początku i wg kalkulatora kalkulatory_artykul najlepiej jakbym przytyła 10,5 - 16kg więc jeszcze sporo ;-)
Jotemka
Fanka BB :)
wiesz, staram sie pomoc tym co tego potrzebuja... czasami jednak tylko pomoc Boga i Jego wola sie licza...A tym, co życie przynosi, nie ma sensu się przejmować. Stało się i żyje się dalej. Nawet jeśli są to dołujące wieści, zamartwianie się nic ni da
Na poczatku mialam dola "egoistycznego" a potem te wiesci... O sobie zapomnialam, ale jak pomoc tam gdzie sie nie da? chyba tylko modlitwa....
reklama
Ja przytyłam niecałe 5 kg, ale jak na mnie to i tak sporo, bo do szczupłych nie należę,więc zbyt wiele przytyć nie mogę
Fajnie pokazano przyrost na Przyrost wagi w ci
Fajnie pokazano przyrost na Przyrost wagi w ci
Podziel się: