reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie tez jesien, cos pada i pochmurno. Ostatnio nie moge zasnac, posciel mnie"gryzie". Dostalam jakiejs takiej wrazliwosci skory i masakra. Cos takiego mialam w drugiej ciazy.

reklama
Aj dzis wogole byly same zle wiesci... Nie umiem sobie z tym poradzic, a nic poradzic nie moge na to ze swiat jest taki jaki jest....

Śliczne te Wasze brzuszki Dziewczyny, normalnie cuda...ja niestety cyfrówki się nie dorobiłam jeszcze...jak ktoś mi zrobi fotkę, to wrzucę :-p...w każdym razie do narodzenia Malutkiej cyfrówka musi być:tak:
A tak w ogóle dużo już przytyłyście?

Joaś nadziwić się nie mogę co Ty piszesz :tak: Gruba? To ja gorzej wyglądałam przed ciążą niż Ty w 20 tc :szok:
A tym, co życie przynosi, nie ma sensu się przejmować. Stało się i żyje się dalej. Nawet jeśli są to dołujące wieści, zamartwianie się nic ni da :tak:

Normalnie nie mogę uwierzyć, że w 5-tym miesiącu mogłam obejrzeć swoją Księżniczkę :tak: to niesamowite :-)...sam fakt noszenia Maleństwa jest cudowny i każdego dnia się z tego cieszę - jak pewnie Wy wszystkie Dziewczyny :-D

A tym, co życie przynosi, nie ma sensu się przejmować. Stało się i żyje się dalej. Nawet jeśli są to dołujące wieści, zamartwianie się nic ni da :tak:
wiesz, staram sie pomoc tym co tego potrzebuja... czasami jednak tylko pomoc Boga i Jego wola sie licza...

Na poczatku mialam dola "egoistycznego" a potem te wiesci... O sobie zapomnialam, ale jak pomoc tam gdzie sie nie da? chyba tylko modlitwa....

reklama
Do góry