reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wow Flexy ale ci urósł korbolek. Cudny jest taka kulka pikna.
Iwosz ty chyba do okulisty musisz isć - w którym miejscu masz otłuszczony???? To co ja mam powiedzieć? Cudny mały brzusio. A jaki masz zgrabny tyłeczek chciałam zauważyć.

reklama
Moja szwagierka jest pielegniarko, pierwsze dziecko rodzila sama. Bardzo sie meczyla dosc dlugi porod bo trwal dobe. Juz drugie dziecko miala zaklepana cesarke, jak zadzwonilam do niej po cc to uslyszalam. "wole rodzic dwie doby niz teraz tak cierpiec". Nawet teraz to powtarza i jest przeciwniczka cc.

Noo kochane widze ze gonicice mnie z brzuszkami wszystkie sa cudne.. Ja swoj pokaze w nastepnym tyg.. nie wiem tylko czy w obiektywie sie zmiesci..

dziewczynki jesli ta ustawa o macierzyńskim przejdzie w sejmie to bedzie obowiązywała od stycznia 2008:tak:czyli nas obejmie .Ale nie od razu będzie to 26 tyg..bo chca wydłużać po dwa tygodie co roku..

Rząd zaproponował, aby począwszy od 2008 r. obowiązywały dłuższe urlopy macierzyńskie. Urlop ten ma być wydłużany o 2 tygodnie co 2 lata. W przyszłym roku może wynosić już 20 tygodni na pierwsze dziecko. Docelowo ma to być 26 tygodni
w przypadku urodzenia jednego dziecka oraz 39 tygodni w przypadku urodzenia bliźniaków, trojaczków, itd. Obecnie wymiar urlopu macierzyńskiego na pierwsze dziecko wynosi 18 tygodni, na następne – 20 tygodni, a na bliźniaki, trojaczki, itd. – 28 tygodni. Projekt nowelizacji przewiduje także, że pracownik, który nie korzysta z urlopu wychowawczego, a chce pracować w niepełnym wymiarze, będzie chroniony przed zwolnieniem przez okres odpowiadający wymiarowi urlopu wychowawczego.

reklama
Kochane, brzuszki sa piekne, az sie lezka w oku kreci. Głuszek wygladasz cudnie, podobnie Flexy. Iwosz Ty prawie nie masz brzuszka!!!Nie mam aktualnych zdjec - jedynie takie sprzed dwoch tygodni - polowkowe.... Jesli chcecie to wstawie....

Do góry