reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziara, ale ja próbowałam z mężem ten masaż robić i to nic przyjemnego (no może na samym początku;-)), bo trzeba to masowac i rozciągać, aż zaczyna piec, i właśnie to pieczenie nie jest przyjemne :sorry2:

reklama
Gluszku to swietnie!!!!
Bardzo sie ciesze ze u ciebie i u twojej mamy ok. Oszczedzaj sie ile sie da .

Ja rozumiem, że przyszła mama też chce być sexy, ale chyba raczej dla swojego męża,a nie dla kobiet, które oczekują na swoje Maleństwa... myślę, że wiąże się to z ekshibicjonizmem swego rodzaju :baffled:

Moje Kochanie tez mnie wstrzymuje,z wszelkimi zakupkami dla dziecka:-( Ja chcialam np.kupic chociaz jedne rozowe body po tym jak dowiedzielismy sie,ze bedzie dziewczynka-ale On byl twardy.No i sama tez nie kupuje.Na szczescie obiecal,ze w marcu,jak bedziemy w Polsce,to zaczniemy juz powoli wszystko kompletowac:-)

U mnie staranko bylo az 4 dni przed owulacja(a mierzylam temperaturki i sprawdzalam sluz juz od daaaawna),no iginka jest w 100% pewna dziewczynki:-)Wiec u mnie sie sprawdzilo.
Ale my specjalnie plci nie planowalismy-po prostu Moje Kochanie musialo wyjechac do pracy na tydzien i tak sie zlozylo.Nawet bylam zla,bo myslalam,ze nic z tego nie wyjdzie-no bo 4 dni przed......

Muszę się pochwalić, wczoraj miałam USG i lekarz powiedział, że dziewczynka. Zapytałam czy na 100%, bo wszyscy obstawiali chłopaka, bo podobno dobrze wyglądam, ale lekarz powiedział, że jeśli on nie jest pewny, to nie mówi :tak:.Tak więc przyszły tatuś skacze z radości :-), ja właściwie też. Najważniejsze, że rozwija się dobrze.

Mi te zdjęcia nie kojarzą się z niczym seksownym.
Może dla jej faceta.
Każdy ma jakiegoś fijoła na jakimś punkcie.

reklama
Do góry