reklama
magdziarko;
Ja już dawno dziwiłam się, że można umieścić takie zdjęcia to nie znaczy, że jesteśmy pruderyjne tak sądząc, tylko, że nie powinno się przekraczą pewnych granic - granic dobrego smaku... Współczuję Dziecku...
Ja już dawno dziwiłam się, że można umieścić takie zdjęcia to nie znaczy, że jesteśmy pruderyjne tak sądząc, tylko, że nie powinno się przekraczą pewnych granic - granic dobrego smaku... Współczuję Dziecku...
ja rodziłam na rodzinnym i faktyczine było ok :-); na ogólnym byłam tylko z tej drugiej strony (na praktykach), więc trudno mi się wypowiedzieć...
kolejną rzeczą jaką można zarzucić to małe zainteresowanie personelu już na oddziale - jak nie zapytasz to mało kto jest chętny aby sam z siebie coś pomóc; mi to nie przeszkadzało, bo byłam "samowystarczalna" ale myslę,że to może być problem
ale fajna tam jest p. Małgosia - laktacyjna, zawsze pomoże, poradzi :-)
kolejną rzeczą jaką można zarzucić to małe zainteresowanie personelu już na oddziale - jak nie zapytasz to mało kto jest chętny aby sam z siebie coś pomóc; mi to nie przeszkadzało, bo byłam "samowystarczalna" ale myslę,że to może być problem
ale fajna tam jest p. Małgosia - laktacyjna, zawsze pomoże, poradzi :-)
J
Jola244
Gość
dziewczyny pomocy zatakowaly mnie zatoki macie jakis spracyfik zeby szybko pomoglo :-(
Mi zawsze pomagał apap zatoki - ale nie wiem czy można w ciąży?
a skąd ta pewnośc , że to zatoki. ja zawsze robiłam RTG(ale w ciąży też nie wolno) i najczęsciej leczyłam sie lampami. A potem przy małej infekcji zatok własnie apap...
a skąd ta pewnośc , że to zatoki. ja zawsze robiłam RTG(ale w ciąży też nie wolno) i najczęsciej leczyłam sie lampami. A potem przy małej infekcji zatok własnie apap...
reklama
J
Jola244
Gość
Aj Madziu bo to nie pierwszy raz juz tak mam wczesniej leczylam sie teraflu zatoki super sprawa ale w ciąży wlasnie nie bardzo mozna to brać a tak mi bardzo to dokucza ze nie moge wytrzymać :-(
Podziel się: