reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Jola, Magdziara na katar i wydzielinę z zatok pomaga sól fizjologiczna (za grosze w aptece można kupić w ampułkach). Mój laryngolog tylko jej używa i na 100% można w ciąży używać
mata-kow
No proszę, gratuluję Azile, jesteś pierwszą czerwcówką, która pochwaliła się co jej z brzucha wystaje
mata-kow
A ja wczoraj trochę przesadziłam :-( po pomyślnych wiadomościach z wizyty postanowiłam spacerkiem wczoraj zanieść zwolnionko do pracy. A do pracy mam 3 km w jedną stronę. Normalnie taki spacerek zajął by mi z 40 minut, ale starałam się iść wolniej ;-) i doturlałam się do domu po prawie 2 godzinach Byłam nieco zmęczona, ale źle jeszcze nie było, za to wieczorem dały mi się biodra we znaki jeszcze chyba tak mocno mnie nie bolały. Dzisiaj na razie jeszcze chodzić mogę, ale aż boję się gdzieś dalej przejść, bo się "zatnę" w połowie drogi i będę stała jak słup, dopóki mi ból nie przejdzie
agusia04
Czerwcowa mama'08
Kochane kurujcie się i odpoczywajcie jak najwięcej. Nie ma co szaleć zdrowie Wasza i maleństw najważniejsze.
magdalenkakol
Fan(ka)
Martusia no to musisz uwazac... kochan idz do tego ortopedy jak naszybciej zeby ci cos dal na sparowanie tych bioder..
reklama
mata-kow
magdalenkakol ja się nad tym ortopedą zastanawiam, ale on mnie co najwyżej pomaca, bo rentgena kręgosłupa mni nie zrobi a ja macaniu nie wierzę ;-) muszę się pomęczyć chyba kilka miesięcy i tak bliżej porodu podejść na konsultację, może wtedy coś poradzi
Podziel się: