reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Piszecie o stawianiu brzucha a ja nie bardzo wiem o co chodzi:baffled:. Chyba nic inego nie czuję oprócz kopniaków ;-) to stawianie się brzucha przechodzi każda kobieta w ciąży?

reklama
Magdziara u mnie w poblisim szpitalu (nie w tym, w którym chcę rodzić, na szczęście) był taki przypadek, że ginekolog stwierdził ciążę obumarłą i babce zrobili łyżeczkowanie. Babka czekała 2 miesiące na okres, nie dostała, poszła do ginekologa i okazało się że jest w 3 miesiącu :szok: Dobrze, że zrobili to łyżeczkowanie byle jak i nie po tej stronie co trzeba, bo dzięki temu dziecko przeżyło, ma jednak jakieś kłopoty zdrowotne i babka się sądzi ze szpitalem jednak na razie z marnym skutkiem :wściekła/y:

Marta, czytałam niedawno o tym przypadku - tak myślę, że to ta sama sprawa - i dałam artykuł do przeczytania mężowi, bo zbulwersowało mnie to wydarzenie. Niestety, lekarze są bardzo często niekompetentni i niedouczeni i przykro mi to mówić, ale odkąd mam z nimi do czynienia na co dzień, to już w ogóle przestałam ufać medykom. Nie wyobrażacie sobie nawet, jak - za przeproszeniem - porażającą głupotę jest w stanie prezentować osoba, która ukończyła z wyróżnieniem studia medyczne - a mamy kilka takich "wzorowych"...

reklama
Masz rację. trzeba mieć nierówno pod sufitem, żeby takie zdjęcia umieszczać na forum. Jakie my mamy objekcje przed zwykłymi zdjęciami...a tu proszę..pełna okazałośc. Najlepsze jest to że laska prowadzi bloga..weszłam z ciekawości i tam zamiast napisać; będę miała córkę, to pisze; lekarz zobaczył kuciapkę. Wstyd i hańba.

Do góry