reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko ,
ja potwierdze bo tak właśnie poczęła się nasza córka ale mój lekarz powiedział,że zawsze jest 50% szans:baffled: Podobno nawet w czasie owulacji czasami wychodzi dziewczynka,ponieważ nasze jajeczko w niektórych miesiącach w roku przyciąga tylko żeńskie plemniki,a czasem tylko męskie:baffled: Można próbować bo to zawsze jest przyjemne:-D

reklama
Gratuluje coreczek:tak:!!

odnosnie metod na chlopca czy dziewczynke to sama nie wiem czy to sie sprawdza.kolezanka naczytala sie na ten temat chcac chlopca ale nie udalo sie; pojawila sie druga corcia:tak:

Julcia dbaj o oczka bys pozniej mogla podziwiac swoja mala niunie:tak:
Odnosnie L4 ja dostalam o 500 zl mniej niz zarabialam eh niby 100% ale polowa rzeczy sie nie wlicza:angry:

Wg npr ja powinnam miec chlopca bo sexik byl w owu i to 2 razy.. zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja jednak cos czuje ze bedzie druga dziewczyna..

Wiecie ja po pierwszym porodzie który niestety był z nieprzewidzianymi komplikacjami powiedziałam sobie, że następne dziecko o ile się kiedyś zdecyduję urodzę przez CC albo zaadoptuję:szok: bo dla mnie poród nie jest miłym wspomnieniem. Ale teraz jak jestem w ciąży i zaczynam myśleć o porodzie wiem że jesli to będzie możliwe urodzę siłami natury. Przypomniało mi się jak leżałam na sali i zadzwonił telefon żeby poprosić jaką tam dziewczynę do słuchawki. Jak weszłam i zobaczyłam jaka była obolała po cesarce no i w ogóle jak wyglądała koszmarnie. Nie mogła się ruszać przez kilka dni, ani opiekować się dzieckiem to stwierdziłam że jednak wolę się pomęczyć. Pomimo tego że dochodziłam po swoim porodzie dobre 2 miesiące to chyba wolę ten swój ból. :tak:

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :-) najwazniejsze ze dzidzie zdrowo sie rozwijaja:tak:
Dziekuje bardzo za mile slowa od was:tak:
tableki chyba zadzialaly mialam o wiele mniej skurczy niz poprzednio i tylko jeden w sumie zabolal..

reklama
Dziewczyny z tymi metodami to jest tak.
Wszystko zależy od plemników i oczywiście jakie posiada. Są męższczyźni którzy mają same "żeńskie" lub odwrotnie. Żeńskie plemniki są wolniejsze ale za to dłużej potrafią przeżyć, zato męskie są szybkie ale bardzo krótko żyją.
Czyli jak ktoś chce chłopca to przed jajeczkowaniem szmym, albo w dniu owulacji. Jak ktoś dziewczynę to 2-3 przed owulacją;-)

Do góry