reklama
Monia ale rewelacja, tydzien w Zakopcu !!!!!!!!!!!!!!!!! I mężullo gotujący!!!!!!!!!! Ale ty to masz dobrze :-) ale jak człowiek jest dobry to i inni są dla niego dobrzy :-) A ja dziś krokiety z serem i pieczarą zrobie już sobie podszykowałam wszystko wieczorem teraz tylko nadzieje naleśniory i zawine :-)
Maajka a co M Wam dziś upichci?
Maajka a co M Wam dziś upichci?
A
Asiowo
Gość
Mój P. ostatnio to tylko wieczorami pizze robi, ale na kupnych spodach, bo mu sie robic nie chce Ale sniadanie mam zrobione jak tylko jest rano w domu
A ja dzis robie na obiadek nalesniki z serkiem Dobrze, ze moge jesc prawie wszystkoTylko najbardziej kawy mi brak, Agatka ma po niej kolki:-( i pije inke jak dziecko
A ja dzis robie na obiadek nalesniki z serkiem Dobrze, ze moge jesc prawie wszystkoTylko najbardziej kawy mi brak, Agatka ma po niej kolki:-( i pije inke jak dziecko
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam po przerwie, znów nam neta odłączyli, jak to monter powiedział, że o nas zapomnieli... no ale pół godzinki i po sprawie, uff... chociaż brak neta miał swoje plusy, zniknęła sterta prania i mam prawie pół dużego zamówienia zrobionego
korzystam, że mała jeszcze śpi i szybki przegląd wątków robię później postaram się jeszcze coś naskrobać
korzystam, że mała jeszcze śpi i szybki przegląd wątków robię później postaram się jeszcze coś naskrobać
mata-kow
Witam w tą słoneczną sobotę
mała spi, m działa coś w piwnicy a ja mały relaks. Dzis od rana zakupy, jak mała wstanie, to biorę się za sprzątanie... muszę wykorzytsac ostatnią wolną sobotę, bo kolejne weekendy rozjazdowe będą
mowa o obiadach ostatnio... ja dziś robiłam makaron z brokułami ;-)
mała spi, m działa coś w piwnicy a ja mały relaks. Dzis od rana zakupy, jak mała wstanie, to biorę się za sprzątanie... muszę wykorzytsac ostatnią wolną sobotę, bo kolejne weekendy rozjazdowe będą
mowa o obiadach ostatnio... ja dziś robiłam makaron z brokułami ;-)
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
U mnie dziś mielony, ziemniaki i surówka
Trochę sprzątanka było, a teraz sobie siedzimy Małyszka oglądamy i z Wojtkiem się wygłupiamy...
Mata fajnie, że Ci się wycieczki szykują, zawsze to jakieś atrakcje dla Dobrusi i dla Was!
Kasiu super, że już z dentystą finito na razie
A co u reszty???
Trochę sprzątanka było, a teraz sobie siedzimy Małyszka oglądamy i z Wojtkiem się wygłupiamy...
Mata fajnie, że Ci się wycieczki szykują, zawsze to jakieś atrakcje dla Dobrusi i dla Was!
Kasiu super, że już z dentystą finito na razie
A co u reszty???
mata-kow
Mejdija też mi wycieczki, na uczelnię ;-) najgorsze jest to, że przez najbliższy miesiąc każdy weekend od rana do wieczora na zjazdach :-(
mała się kąpie, wyszalałyśmy się nieźle dzisiaj, więc powinna ładnie odpaść ;-)
mała się kąpie, wyszalałyśmy się nieźle dzisiaj, więc powinna ładnie odpaść ;-)
reklama
Zapraszam Krakowianki i dziewczyny z okolic do spotkania Spotkanie mam w krakowie.
Podziel się: