reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Monia ale rewelacja, tydzien w Zakopcu !!!!!!!!!!!!!!!!! I mężullo gotujący!!!!!!!!!! Ale ty to masz dobrze :-) ale jak człowiek jest dobry to i inni są dla niego dobrzy :-) A ja dziś krokiety z serem i pieczarą zrobie już sobie podszykowałam wszystko wieczorem teraz tylko nadzieje naleśniory i zawine :-)

Maajka a co M Wam dziś upichci?

Mój P. ostatnio to tylko wieczorami pizze robi, ale na kupnych spodach, bo mu sie robic nie chce:-p Ale sniadanie mam zrobione jak tylko jest rano w domu:-p

A ja dzis robie na obiadek nalesniki z serkiem:tak: Dobrze, ze moge jesc prawie wszystko:-pTylko najbardziej kawy mi brak, Agatka ma po niej kolki:-( i pije inke jak dziecko:-p

Witam po przerwie, znów nam neta odłączyli, jak to monter powiedział, że o nas zapomnieli... no ale pół godzinki i po sprawie, uff... chociaż brak neta miał swoje plusy, zniknęła sterta prania i mam prawie pół dużego zamówienia zrobionego ;)
korzystam, że mała jeszcze śpi i szybki przegląd wątków robię ;) później postaram się jeszcze coś naskrobać :)

No,u mnie M dzis zrobil kotleciki z sosem grzybowym,ziemniaczki i marchewke z groszkiem:-)
Ach,jutro weekend:-)

Witam w tą słoneczną sobotę
mała spi, m działa coś w piwnicy a ja mały relaks. Dzis od rana zakupy, jak mała wstanie, to biorę się za sprzątanie... muszę wykorzytsac ostatnią wolną sobotę, bo kolejne weekendy rozjazdowe będą :sorry2:
mowa o obiadach ostatnio... ja dziś robiłam makaron z brokułami ;-)

U mnie dziś mielony, ziemniaki i surówka :)
Trochę sprzątanka było, a teraz sobie siedzimy Małyszka oglądamy i z Wojtkiem się wygłupiamy...

Mata fajnie, że Ci się wycieczki szykują, zawsze to jakieś atrakcje dla Dobrusi i dla Was!
Kasiu super, że już z dentystą finito na razie :)
A co u reszty???

Mejdija też mi wycieczki, na uczelnię :-p;-):-D najgorsze jest to, że przez najbliższy miesiąc każdy weekend od rana do wieczora na zjazdach :-(
mała się kąpie, wyszalałyśmy się nieźle dzisiaj, więc powinna ładnie odpaść ;-)

reklama
Do góry