reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzis zauwazyłam, ze na przeciwko mojej kamienicy otworzyli sklep Stokrotka - ciekawe co to i co tam jest;-)
Asiu to taki mały markecik- mam na osiedlu stokrotkę, nawet moja teściowa tam pracowała- ale kilka dni temu ją zwolnili... :sorry:

Witajcie!
Melduje się że żyje, ale jak zwykle wir w pracy, w domu...:eek: oby do 5 marca i urlopuje się w lubuskim! :-):-)

Pozdrawiam!

reklama
Asiowo super, że dziewczyny zdrowo rosną:-), a Ty mimo większej ilości obowiązków jestes taka radosna! A jak tam nocki przesypiasz?:confused:

Jestem radosna choc ciezko, ale naprawde spełniam sie mogąc zajmowac sie moimi dziewczynkami, one sa moja radoscia;-)
a nocki nawet, nawet... z Paulina nie ma problemu, a Agatka budzi sie na jedzonko i zmiane pieluchy 2-3 razy... ale odrazu idzie dalej spac po tych czynnosciach wiec nie ma zle:tak:(odpukac)

Asiu to taki mały markecik- mam na osiedlu stokrotkę, nawet moja teściowa tam pracowała- ale kilka dni temu ją zwolnili... :sorry:
U przykro mi, szkoda, ze ja zwolnili...

Dobrze wiedziec, co to za sklepik, zobaczymy jakie beda mieli ceny, ale fajnie miec pod nosem cos takiego:tak:

Witojcie dziolchy

Asiu super Ci sie dziewczyny udały, jestes wspaniała mama!
Mejdia pytalas o przedszkole , zuzol uwielbia tam chodzić i jest płacz jak wychodzimy, ostatnio nie chciała zejść z lezaczka chyba jako jedyna hihi ale wiadomo ze inaczej jak jest mama obok inarazie to dla niej rozrywka nie obowiązek
Darunia oj należy ci sie odpoczynek !
A my dziś cieszymy sie piękna pogoda i napewno pójdziemy na dluzszy spacer :-) a tym czasem kawka :-d miłego dzionka

Witam i ja
Darunia to urlop juz lada dzień, w końcu odsapniesz :tak:
mnie też cos głowa bolała z rana, teraz ciut lepiej, za długo wczoraj siedziałam przy szydełku... Pogoda super się robi, ale koło nas taka chlapa, że strach wychodzić... w domku juz ogarniete, chyba tylk opranie puszczę, obiad wymodze i mam luzik ;-) no może nie taki do końca, bo biorę się za kolejne projekty, terminy gonią :sorry:
miłego dzionka

Hejka,
my niedawno wróciliśmy z re-wizyty;-),
Wojtek się wybawił, ja sobie poplotkowałam:happy: no i czas nam fajnie minął.
Teraz Mały już śpi, a ja zaraz zabieram się za zadania ze składek!
Trochę tego mam na jutro...

hallo:-)
Ja tylko na chwilke,dzis dlugo pracowalam,a teraz mam swoj ulubiony Grey's Anatomy,wiec lece;-)
U nas deszczowooooooo....:-(

Bry :-)
Melduje się z pracy, tak jak Kasia napisała mrozik to i ślisko, jak jechałam zawiezc Barta do żłobka to tragedia na ulicach! Ale już piękne słoneczkom świeci więc pewnie zaraz i stopni przybędzie na dworku ;-)

Cieszę się że week wolny, w planach mam długi spacer z Tutkiem jeśli pogoda dopisze...

A mój Bart wczoraj miał mały wypadek jak matka oczywiście w pracy była, Ł mówił że się wywalił i warge sobie rozciął, oczywiście dopiero dzisiaj to zaobaczyłam, bo wczoraj jak z pracy wróciłam to Bart juz spał, ma rzeczywiście rozciątą i lekko spuchniętą wargę biedactwo.... :-(

No nic tyle u mnie, a co u Was?

reklama
Witajcie weekendowo,
ja dziś miałam mnóstwo pracy, sprzątania, gotowania i pieczenia...:sorry:
Dopiero teraz mogę trochę odsapnąć, choć czeka mnie jeszcze
sporo nauki, w tym tyg. mam mały egzamin.:eek:
A ostatnio chodzę spać razem z kurami, bo organizm mi odmawia posłuszeństwa.
Dzień w dzień mam pobudkę ok.4.00-5.00, a nawet czasem po 3.00:szok:
i niestety do rana jestem maltretowana:no: przez mojego Oszołomka:tak:
Więc ciągle chodzę niewyspana...

Bbakania składki nadal na tapecie:happy:, a jak po wizycie u dermatologa?
Daruuunia jak się udał spacerek z Bartem?
Maajka miejmy nadzieję, że to pogodzisko się szybko poprawi,
właściwie u nas dziś nie było najgorzej!
Asiowo dobrze, że sypiasz całkiem dobrze, bo sen to podstawa,
mi nadal go brakuje!:no:
Mata widzę, że masz sporo zleceń na swoje cacka! Super!

Do góry