reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
W GÓRĘ SERCA KOBITKI - dziś nasze święto... :)

Dziewczynki, ja nadal nie mogę się jeszcze przyzwyczaić do nowego BB,
jak dla mnie trochę tu teraz chaotycznie...,
no i w opcjach mam tylko szybka odp....

Maajka ponoć w Polsce Deppa dubinguje Cezary Pazura - jestem podłamana,
już na pewno się nie skuszę - to profanacja :) :) :)!!!

Mata ale masz intensywny plan, to dowalili z grubej rury nie ma co!
Szczęście jednak, że choć nie pracujesz, bo to dopiero byś miała kocioł!!!

Bbakania , mam nadzieję, że będziesz częściej na BB i przystopują z tą robotą troszki!

Spadam Babulki, bo jutro po zajęciach muszę jechać w Świętokrzyskie,
na dzionek, wracam dopiero w środę popołudniu!
Idę ciuch naszykować...

Ostatnia edycja:
Mejdia-no,nie wyobrazam sobie glosu Pazury pod Deppa....

Mam nadzieje,ze mialyscie mily Dzien Kobiet:-)

łojoj jaki tu spokój

no kibitki jak tam?
Marta ja też mam w tym semestrze straszny młyn od rana do wieczora dosłownie na zajęciach!!!
Ale pocieszam się że to już ostatni semestr!
Majeczko ja jakoś nie potrafię się skusić na tą Alicję w krainie czarów , chociaż oczywiście mój M jest zachwycony! :-D

no dobra życzę miłego dzionka bąbelki!!!

Hej hej!

Widzę, że nie tylko ja mam intensywne miesiące przed sobą... porażka u mnie z tym plane, a do tego 2 prace (moja i m) do napisania... dam radę ;-) Mejdija dlatego właśnie stwierdziłam, że jak praca, to po studiach...

mówicie Alicja w krainie czarów fajna? Mnie ostatnio jakoś wcale nie ciągnie do filmów...

miłego dnia:-)

Ula,Mata-no,ja w sumie nie zamierzalam isc na Akicje,tez mnie nie ciagnelo,ale znajomi szli cala paczka,wiec tez poszlam.Fajny film,ale nie jakis tam super.

Hej Laski, co takie puścicho!!!:szok:
Mata widzę, że dietkę zaczęłaś - trzymam kciuki za szybkie i długotrwałe efekty:tak:
Maajka oj ja już dawno nigdzie nie byłam całą grupą, teraz to ja muszę szukać nowej paki:-D
A jak tam Majunia, nic nie piszesz...
A Lila - wywołuję, gdzieś się zbunkrowała! Co tam u Fabiano
i Nadinki ślicznej dziewczynki?
Asiowo jak Twoje dwa skarbki sobie radzą?
Joasiek a Ty co się obijasz!
Pisać, pisać.....:eek:
Jolcia a Ty już dawno nie zagladałaś, a miałyśmy się na wirtualną teqilkę umówić!!!

Hej Mejdija :-) oj czas ruszyc pociążowe kg, szczególnie po zimie :sorry2: tym razem mam silna motywacje i mam nadzieję, że się uda :tak:
mała ładnie mi odpadła, m też :-p a mi zapowiada się spokojny wieczór przed tv z szydełkiem w ręku ;-)

reklama
Witam
Karola jestem, jestem... miło, że pamiętasz... u nas wszystko OK. Dzieci zdrowe, Nadia teraz jest na etapie nocnikowania, idzie jej to całkiem nieźle, w zasadzie pieluszkę zakładam do spania i na spacerek...
A ja czekam ma upragnioną wiosnę... ;)
Wszystkiego Dobrego ...

Do góry