reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam nowego moderatora-Kasia:tak::tak::tak:

Dziewczynki bylam w tym kinie na Avatarze,ojeja,ale mi sie podobal ten film:tak:zasnac nie moglam i napewno pojde drugi raz,wiem,ze do mnie idze z pl na dvd,nie oddalam okularow,wiec moja mama obejrzy na kompie,ciekawe czy efekty beda podobne chodz troszeczke:-)
Daria,ale robisz sobie upieta fryzurke,czy rozpuszczasz i podpinasz boki???Darunia,ale wspanialego masz tatusia,rozbawilo mnie,przepraszam to,ze bylas u Barusia i nie pamietasz,napewno to przez zmeczenie:tak:
Agusia czyli wieczorek spedzasz za mna,tak???
Jola bardzo mi przykro z powodu zlamanego dowodu,ale Mikus jest silny chlopak:tak:
Mejdia kominek piekna sparawa,nie musze wlaczac ogrzewania non stop,szczegolnie wieczoem,no i atmosfera jest:-p
Ja zaraz wezme sie za delikatne sprzatanko,prank mam zrobione,na obiadek kurczak i warzywa gotowane na parze:-p

Milego dnia laseczki

reklama
Marlenko cieszę się, że film Ci się podobał. Obejrzysz go sobie jeszcze raz w dokmu na kanapie przy kominku:-) A po kinie wybraliście się gdzieś z R??
Oczywiście, że wieczorek spędzam z Tobą:tak::tak:

Witam
Nadia ogląda Epokę Lodowcową 3 a ja siedzę przy kawuni..
Fabianek w dalszym ciągu gorączkuje... ale tylko wieczorem, nie ma kataru ani kaszlu wiec nie wiem co mu dolega...

Daruniu Udanej Zabawy ;)
Marlenko ja także jestem zachwycona Avatarem, mamy w domu na dvd ale juz tego efektu nie ma... no ale okularów w domu nie mam :)
Jola no to faktycznie porobiło Ci sie z tym dowodem, tak jak mówi Daria, musisz wymienic na nowy..
Kasiu - Witam Cię w roli Moderatorki :-)

Marlenko robię sobię irokeza tzn. no wiesz... podtapruje środek włosów a boki gładkie,wyprostuje, wiecie o co chodzi- bo nie wiem jak to opisać :-D

Hihi mam nadzieje że fryzjerca wytłumaczę... oo w sumie to zaczynam się bać, jak ja bedę w tym wyglądać... no nic najwyżej zmienie fryz :-)

Marlenka ciesze się że film sie podobał ;-)
Lilka zdrówka dla Fabianka!
Aguś widze że dzisiaj spokojny masz wieczorek ;-)

Ejjj a co z resztą?

Witam ladys!

Kasiu gratuluje nowej funkcji!!!:-D:-D:-D
Marleńcia a niemowiłam że film mega zajefajny:-D:-D:-D:-D
Jolciu nic to pojdziesz do UM wpiszesz w odpowiedniej rubryce w podaniu ze dowód uległ zniszczeniu, chyba 2 zdjęcia , kilka zaczków skarbowych:dry: i kilka dni/tygodni czekania!!!
Lili zdróweczka dla Fabia!!!
Daria a ja wiem o co ci chodzi i mi także sie takie fryzury baaaaardzo podobają!!! Będzie super!
Martuś u nas Zuzol bez bajek ani rusz, uwielbia ostatnio Krecika ale nic nie wygra z Dobranocnym Ogrodem!!!Po za tym obowiązkowo pancerni :dry: I moja Zuza tez za bardzo na dwor nie chce wychodzić , ale to wina tego ze nielubi tak grubo sie ubierac bo ją to zbyt ogranicza ruchowo!Super za to że Dobrusia tak sie świetnie bawi w tej grupie.

A ja dziś już pranko wstawiłam , wczoraj wieczorem ogarnęłam mieszkanie nieco, na obiad za to z M wspólnymi silami robimy kopytka:tak::-D:-D:-D:-D A teraz kawa i bb:-D bo dziecię me chyba sie zdrzemnie! Cisza u niej w pokoju ze aż miło:-D

Witam i ja w sobotke:-)
Majulka teraz spi,ja juz odwalilam duuuze prasowanko,duuze zmywanko;-)Jakas dzisiaj wyjatkowo pracowita jestem;-)

I ja wróciłam już od fryzjera, fryzurka gitara także luuuz, nie chciałam za dużego irokeza jak dla mnie jest ok, zaraz będę okupowac łazienkę i bedę robić sie na bóstwo! ;-)

Lilka jak czytam Twoje posty to wydaje mi się na pierwszy rzut oka że to Joasiek pisze bo chyba podobne avatary macie ;-)

Co do wychodzenia z domu to Bart teraz też urządza mi takie szopki że szok, nienawidzi sie ubierać!!!! Drapie, wyrywa sie, wygina, uciekaw, płacze, krzyczy- szok!!!! :no: Niech ta zima się skończy!

Czekam aż Ł zwolni mi łazienke bo właśnie sie kąpie, mój tata bawi sie z Tutkiem, to ja szybciutko na bb ;-)

A ja Wam moje miłe mija sobota? Widze że w sumie bardzo pracowicie! ;-)

Hej kobitki! Ja dzisiaj zalatana, niedawno z zakupów wróciliśmy, dzisiaj może w końcu zawisną półki, będziemy działać jak mała wstanie ;-)
miłych imprezek, zakupów, wieczorów ;-)zmykam

reklama
My już zaliczyliśmy spacerek po plaży. Dzieciaki jak ze smyczy spuszczone tak wariują. U Was problemy z ubieraniem, a Kuba jak tylko usłyszy ze idziemy na spacer to przybiega z butami i czapką:-D:-D:-D Zrobiłąm prasowanko jeszcze podlogi pozmywam i luzik;-) Kacper juz pojechał na mecz także sama z Kubusiem siedzę sobie. Wrócą dopiero koło 21:-p

Daruunia ależ jestem ciekawa Twojej fryzurki. Muszisz extra wyglądać:tak:

Do góry