reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześć Laseczki:-) Klikam do Was z łóżka;-) kubeczek kawki stoi obok;-)
Nie wiem jak u WAs ale u mnie znów sypie śnieg i przez noc tyle nasypało że az w szoku jestem:-( Dzieciaszki ładnie nockę przespały i ot tyle u mnie:-)

Marlenko 5 kg to świetny wynik. Gratuluję. Wczoraj wieczorem miałam problemy z netem raz był raz nie o skypie nie wspomnę. I narobiłaś mi smaczka na ciasto drożdżowe mniamciu mniamciu

Mamoot fajnie masz z dwiema drzemkami. Staś to śpioszek ;-) U nas już od dawna jedna drzemka koło 12 i śpi 1,5-2 godziny

Joasiek super, że udąło Ci się sprzedać suknię. Życzę powodzenia przy sprzedaży na allegro oby wszystko ładnie się sprzedało. Widzę, że imprezka udana:tak: I oczywiście życzę udnaego wyjazdu weekendowego. Bawcie się dobrze

reklama
Witam
Wczoraj nie mialam sił na pisanie... pracowalam wczoraj i w domu bylam po 19 - do tego potworny ból głowy mialam...
Nocka minęła spokojnie, Fabian wczoraj został u mojej babci.. mąz juz w pracy a ja od rana testowałam nowy odkiurzacz.. w zeszłym roku m zrobił spore zamówienie z jedne firmy, a w prezencie dostał odkurzacz... :-p Nadia oczywiscie testowała ze mną hihi

Marlenko jejka 5 kg - moje gratulacje... az Ci zazdroszczę- ja niestety 3 kg przytyłam - ze swojej winy - jak durna jem słodkości i inne frykasy :baffled:
Basia wczoraj pizzowała i ja tez... ehhh
Kasiu ehh no to pech... czasami tak bywa ale po złych aurach przychodzą te lepsze :tak:
Aga u nas to samo - śniegu po kolana ...

No dobra ja uciekam, dzisiaj znów mam gości i musze z lekka chalupę ogarnąc ... i obiad jakiś strzelić ... :p

Miłego Weekendu życzę !!!

U nas wózek w użyciu. Staś uparciuszek często lubi w nim jeździć. Ale za to jak sie uprze, ze chce chodzić, to za nic sie go do wózka nie wsadzi.

A dziś pierwszy raz wyszedł góra z łóżeczka... :baffled: Jeśli się to będzie powtarzać, to czeka nas kupno materaca lub łózka dla Stasia i całe przemeblowanie pokoju chłopców. Może w końcu przyjedze czas na łóżko pietrowe.

Marlenko, 5 kg to świetny wynik. Gratuluję!:tak:

Już mam nowe akwarium
:-D:-D:-D

Kasia niemozliwa jestes:-p

Lili,ale zazdroszcze Ci gosci,ja mam zaproszenie do mojego brata i jego dziewczyny na tort:-pi tak sie zastanawiam isc czy nie isc:-Dco ciekawego zmontowalas na obiadek?u mnie kasza gryczana;-)
Kupilam dzisiaj Marysi fajne spodnie dresowe i takie w stylu you can dance:-Dhihi no dobra ide zjesc obiad,pa,pa do pozniej lasencje moje

Kasiu ile masz rybek???

Witam ja sie zamulam przy kompiku,sliczne slonko na dworze,ale fajnie:-)a co porabiacie laseczki,ja juz po sniadanku jestem,ale w polowie jeszcze w pizamce:-p

Hej Kobiety!:-)
Pare dni mnie nie bylo,brak czasu na bb.Znow musialam dluzej pracowac,a wczoraj jezdzilismy po komisach,bo kupujemy w koncu samochod.Teraz problem,bo nie mozemy sie zdecydowac-znalezlismy superanckiego Forda S-max,ale troche drogi.Za to wyposazenie full wypas,bardzo zadbany,zadnej rysy.....

Joasiek-ale masz super z wolnym czasem:-)Mozesz sobie jezdzic na pare dni w gosci,zapraszac gosci do siebie-taki relaks,nie?:-)Gratuluje tez sprzedania sukni:-)
Asiowo-sielanka u Ciebie,jak milo czyta sie takie szczesliwe posty:-)

Witam po tygodniu
Niestety M w domu = pełna okupacja laptopa
U nas ok od 3 dni uskuteczniamy pożegnianie z pieluchami, poki co jedyny efekt to sterty majtochów i rajtek do prania :baffled: ja nie wiem takie to małe a juz kłamać umie! Pytam sie czy chce siku a ona "NIE" a za sekuntę stanie w koncie i się zleje!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ach!

Ale ale w zezły weekend wyszalalam sie małolata:-D a od czwartku chodzę ze szwagierką na basenik (kręgosłup sie domaga uwagi) , śnieg nas zasypie na dobre, ale coż alleluja i do przodu:-D:-D Zuzol mi sie buntuje ie chce na dwór wychodzić. Histerii dostaje a mi w to graj nie muszę chodzić po tym zmarźniętym świecie :-D:-D:-D Jeszcze żeby sie chłopa z domu pozbyć na jakie 8 godzin dziennie:-D:-D:-D:-D

witajcie

Agatka spi, a my siedzimy rodzinnie przy kawce i ciasteczkach owsianych, które w koncu zrobiłam (od tygodnia za mna chodziły:-)) - jak na 1 raz to całkiem niezłe:tak:

Kupiłam dzis smoczek, bo mała bez przerwy chce cyca wiec jak juz bede miała bardzo dosc, to go dostanie, choc dzis na próbe go dostała i natychmiast załapała, wiec zobaczymy... wolałabym jej nie dawac, ale wole dac smoczka niz sztuczne mleczko a niestety przy Paulince nie moge sobie pozwolic na ciagłe siedzenie z Agatka i cycem na wierzchu:-p

Bry!
Wpadam na cchwilkę przywitać się i pwoedzieć że żyje...

Wczoraj mileiśmy gości przyszło dwóch kolegów z rodzinami ode mnie z pracy i posiedzieliśmy do 2 :szok: teraz wszyscy nie wyspanie hihi

Bart dzisiaj zwymiotował... chyba coś mu zaszkodziło, albo stanęło na żołądku... wygląda że to było jednorazowe- bo apetyt ma z powrotem ;-)

Przepraszam że tylko o sobie, ale Ł mnie goni bo chce na kompa :sorry2::-);-)

reklama
Ula, dzielna decyzja z odpieluchowaniem! :tak: My czekamy na ciepełko. Co do "kłamania" w kwestiach siusiania, to wiele dzieci tak robi. Widać nie moga sie skupic na tym co ważne. Powodzenia i cierpliwości. :tak:

Ja jutro idę pierwszy raz po zwolnieniu do pracy. W sumie w styczniu pracowałam tylko 1,5 tygodnia. A tak ciągle zwolnienie :szok: Mam nadzieję, ze teraz już koniec tych chorób. Bo sie porządnie wysiedzialam w domu i czuję się zupłnie zdrowa.

Do góry