reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

Ja tak na szybkiego zaglądam do Was. Jestem w trakcie szykowania się do pracy, mam na 9. Małe jeszcze śpią. U nas Julka buntuje się już na całęgo, choć potrafię ją postawić do pionu. Nocnik w miarę ok, jak przysiądzie, to przeważnie się załatwi do niego. Umie się już dzielić z Anią zabawkami, co mnie baaaardzo cieszy, Teraz śpią razem w pokoju i o dziwo się nie budzą :-D Juluś już coraz więcej mówi. Choć mowę będzie mieć "ciężką"...

Przepraszam, że tak tylko o sobie napisałam, ale powinnam być po południu i napiszę więcej.

Pozdrawiam Was i miłego dzionka :-)

reklama
Witam po weekendzie :-)
U nas wszystko OK... bez zmian... dom, dzieci, sprzątanie, obiad, znów sprzatanie .. i kolacja sprzątanie ...:tak: mycie i lulu ... blehh :baffled:

Zapraszm na kawencję ;)

Dzisiaj mam plan obijania się :))))

Witam i ja
dużo rzeczy do roboty mi się nazbierało, sporo szydełkowych rzeczy na zamówienie czeka w kolejce... mało czasu na wszystko... więc się melduje i znikam, może przysiądę na trochę jak mała pójdzie spać, miłego dnia laseczki :tak:

To i ja Was witam!
Dzisiaj na 14-stą, Bart odwieziony do żłobka, wkurzona jestem mega, ale to juz na zamknietym :no::dry:

Miłego dnia moje dziołchy!!!

To czas żebym sie i ja z Wami przywitała:-);-)
Kuba juz wstał z drzemki, rano wybraliśmy się na spacerek na nogach, miałam w Urzędzie Miasta sprawę do załatwienia. A Kubalo dzielnie maszerował o dziwo nie zbaczał z trasy, jak trzeba było to za rękę ładnie szedł. No pełne zaskoczenie:-) Zaraz wstawię obiadek, koło 15 Kacper wróci z przedszkola a m z pracy. A wieczorkeim na rowerek zmykam. Muszę Wam powiedzieć że zaczynam widzieć efekty:-p Cellulit znika w oczach, ciałko sie ujędrnia jestem mile zaskoczona:tak::tak: Az chce sie chodzić.

Aga gratuluje - w zasadzie pracujesz cieżko na super sylwetkę :)
Ja tez chodzę na aerobic ale ograniczam sie tylko do ćwiczeń, step musialam przerwac z powodu kręgosłupa... moze niedlugo zapiszę sie na jogę ;)hihi
I oczywiscie trzeba MŻ - mniej żreć :)

Nadia zaraz wstanie i skonczy sie moja laba ... :):-)

Mała właśnie mi odpadła, nie chciała nic jeść, więc już widzę ile pośpi :dry:
Agusia to szybko widać efekty, a ten rowerek to stacjonarny czy jaki, bo coś nie pamiętam :zawstydzona/y: no i Kubuś dzielnie szedł, w szoku jestem :szok:
Lilianko u mnie MŻ za dużo nie daje, bo hormonki robią swoje :sorry2: a co do ćwiczeń... dobry byłby basen, nie obciąża tak kręgosłupa.... albo jeszcze lepiej aqua aerobic :tak:
dzisiaj poszalałam w kuchni: zrobiłam ciasto jogurtowe i cebulaki na obiad do barszczu :-p powera mam ostatnio niezłego, a ja juz po @ (co prawda aż 2 dni, ale był ;-))
ehh zaraz śmigam do szydełka, terminy gonią ;-)

reklama
Tak Martuś to rowerek stacjonarny (spiningowy). Jeździmy na różnych obciążeniach w rytm muzyki, w różnych pozycjach;-)(stojąc siedząc i.t.p). Non stop przez 45 minut. Odpoczynek to jazda na siedząco, przy wolniejszej muzie. A na koniec ćwiczymy mięśnie brzucha na macie i godzinka mija jak z bicza strzelił.

Do góry