reklama
Julia!
Czerwcowa mama'08
Lorcia;
ja też trzymam kciuki
Dziewczyny gratuluje pomyślnych wizyt!!
Jutro mam wizyte u mojego gina,a w środe jade na usg prenatalne do Poznania,mam nadzieje,że wszystko jest tam w środku Ok. bo na zewnątrz to makabra,z tym chorym okiem mogłabym straszyć w Halloween;-):-)
ja też trzymam kciuki
Dziewczyny gratuluje pomyślnych wizyt!!
Jutro mam wizyte u mojego gina,a w środe jade na usg prenatalne do Poznania,mam nadzieje,że wszystko jest tam w środku Ok. bo na zewnątrz to makabra,z tym chorym okiem mogłabym straszyć w Halloween;-):-)
to super, ze po wizycie wszystko ok. a maluszek niech rosnie na zdrowieDzis juz jestem po wizycie lekarz mowi ze wszystko ok. Maluszek wazy 600g. Spory hehe.
mata-kow
mama do kwadratu :)
U mnie w prywatnej klinice cesarka na życzenie to ok. 500 zł, do tego sala 500zł i inne takie opłaty, tak że w 1500zł się zamknie.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja też po wizycie i trochę jestem zła :-(
Miało być USG połówkowe, zlecenie badań itd. a tu nic :-( dopiero za 3 tygodnie :-( Jedyne co jest pocieszające to fakt, że z maleństwem wszystko dobrze, szyjka w porządku i do mojego stanu juz nie ma zadnych zastrzeżeń :-) I od ostatniej wizyty przytyłam 1,7 kg co daje od początku ciąży 6,3 kg na "+". Źle nie jest zważywszy na rozmiary mojego arbuzika
Miało być USG połówkowe, zlecenie badań itd. a tu nic :-( dopiero za 3 tygodnie :-( Jedyne co jest pocieszające to fakt, że z maleństwem wszystko dobrze, szyjka w porządku i do mojego stanu juz nie ma zadnych zastrzeżeń :-) I od ostatniej wizyty przytyłam 1,7 kg co daje od początku ciąży 6,3 kg na "+". Źle nie jest zważywszy na rozmiary mojego arbuzika
J
Jola244
Gość
Kasiulek obyś miała racje
J
Jola244
Gość
Będę trzymała kciuki żeby szybko minelo te 3 tygodnie
reklama
J
Jola244
Gość