reklama
Głuszku, odpoczywaj spokojnie.
Magdziarko, zdrówka życzę.
A mnie dopada uczulenie na pyłki. W tym roku taka marna zima, że leszczyna zaczęła pylić już w styczniu. A najgorzej dla mnie jest na przełomie kwietnia i maja jak pyli brzoza. A tu ciąża i żadnych leków brać nie można...
Magdziarko, zdrówka życzę.
A mnie dopada uczulenie na pyłki. W tym roku taka marna zima, że leszczyna zaczęła pylić już w styczniu. A najgorzej dla mnie jest na przełomie kwietnia i maja jak pyli brzoza. A tu ciąża i żadnych leków brać nie można...
J
Jola244
Gość
Jestem pwena ze to jajnik ale w srode mam do ginka to zobaczymy czy się nie myle , kurcze ale jak wziełam no-spe to tak jakbym przestawalo bolec już sama nie wiem
reklama
Też kiedyś tak myślałam... Ale wszystkie nasze lekarki wybierają cesarkę - ostatnio "złamała się" ostatnia z nich, która poprzednią swoją dwójkę dzieci urodziła naturalnie. Urodziła we wtorek, w piątek była w domu, w poniedziałek spotkałam ją w sklepie :-) Mówiła, że też się bała, że będzie długo dochodzić do siebie, a była w o wiele lepszej kondycji niż po poprzednich porodach - stwierdziła, że zszyte krocze dokuczało jej dużo bardziej niż zszyty brzuch. No nie wiem, jeszcze się głębiej nad tym nie zastanawiałam.
Podziel się: