reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Głuszku, odpoczywaj spokojnie.

Magdziarko, zdrówka życzę.

A mnie dopada uczulenie na pyłki. :baffled:W tym roku taka marna zima, że leszczyna zaczęła pylić już w styczniu. A najgorzej dla mnie jest na przełomie kwietnia i maja jak pyli brzoza. A tu ciąża i żadnych leków brać nie można...

Ja też bym nie chciała cesarki na życzenie. Przecież to kawał operacji! A poza tym przy cesarce dużo dłużej się wraca do formy.

To jest zabawne takie fale i drgania. Brzuch wygląda śmiesznei zmieniając kształt.Ale ciągle mam problem z rozpoznawaniem części ciała:tak:

Jestem pwena ze to jajnik ale w srode mam do ginka to zobaczymy czy się nie myle , kurcze ale jak wziełam no-spe to tak jakbym przestawalo bolec już sama nie wiem :confused:

moje malenstwo tez ruchliwe ale czesci cialka nie jestem w stanie rozpoznac.zaliczylam juz kilka dosc bolesnych kopniakow:-D

reklama
Też kiedyś tak myślałam... Ale wszystkie nasze lekarki wybierają cesarkę - ostatnio "złamała się" ostatnia z nich, która poprzednią swoją dwójkę dzieci urodziła naturalnie. Urodziła we wtorek, w piątek była w domu, w poniedziałek spotkałam ją w sklepie :-) Mówiła, że też się bała, że będzie długo dochodzić do siebie, a była w o wiele lepszej kondycji niż po poprzednich porodach - stwierdziła, że zszyte krocze dokuczało jej dużo bardziej niż zszyty brzuch. No nie wiem, jeszcze się głębiej nad tym nie zastanawiałam.

Do góry