reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
A moje maleństwo takie grzeczne było, a teraz to rozrabiaka. Cały dzień mnie bombarduje i tylko chwilę pośpi Zauważyłam, że chyba polubiło kawę z mlekiem, bo rano jak piję, to strasznie się wierci. (spokojnie kawa INKA z mlekiem ;-))
magdziark, Juleczka
Dużo zdrówka wam Życzę. Mi katar minął i na szczęście się nie rozprzestrzenił na gardło...Codziennie jednak po kilka razy do nosa woda morska - aby oczyścić i tym samym utrudnić przenikania infekcjom. Dziewczynki - wdychajcie kilka razy dziennie parę z rumianku - też fajnie pomaga.
Nie można stosować żadnych olejków eterycznych ponieważ mogą u Dziecka spowodować astmę czy nawet uszkodzić wątrobę
Głuszku;
z niecierpliwością czekam na wieści od Ciebie
Dużo zdrówka wam Życzę. Mi katar minął i na szczęście się nie rozprzestrzenił na gardło...Codziennie jednak po kilka razy do nosa woda morska - aby oczyścić i tym samym utrudnić przenikania infekcjom. Dziewczynki - wdychajcie kilka razy dziennie parę z rumianku - też fajnie pomaga.
Nie można stosować żadnych olejków eterycznych ponieważ mogą u Dziecka spowodować astmę czy nawet uszkodzić wątrobę
Głuszku;
z niecierpliwością czekam na wieści od Ciebie
jestem jestem. Wczoraj już było ok - moja mama poszła do spzitala wcozraj - dziś ma operacje dlatego nie zaglądałam - teraz ją własnie kroją :---( a mała poszła spać wiec siadłam na BB zeby zajac czyms myśli... bo mnie to bardzo stresuje.
Skurcze mineły - ale wczoraj jeszcze mi sie ten brzuch stawiał może już nie tak często i nieregularnie ale na pewno powyzej 10 razy na dzień. A sprawdziłam w necie ze do 10 to norma w drugiej połowie ciąży. Dziś mnie też troche ciągnie. Ale jest zdecydowanie lepiej. Wczoraj wzięłam 4 magnesy i nospę a dziś już dwa. Mam dzwonić do 20 minut do ginki bo teraz nie mogła gadac i zobaczymy co powie. Jak coś to pojadę do niej dzić na kontrolę.
Dziewczynki kurujcie sie z wstręnych choróbsk!!! W "M jak Mama" z lutego jest fajny artykuł jak się leczyc w ciaży. Poczytajcie.
PS. i wielkie dzięki za wsparcie. jesteście naprawdę kochane.;-)
Skurcze mineły - ale wczoraj jeszcze mi sie ten brzuch stawiał może już nie tak często i nieregularnie ale na pewno powyzej 10 razy na dzień. A sprawdziłam w necie ze do 10 to norma w drugiej połowie ciąży. Dziś mnie też troche ciągnie. Ale jest zdecydowanie lepiej. Wczoraj wzięłam 4 magnesy i nospę a dziś już dwa. Mam dzwonić do 20 minut do ginki bo teraz nie mogła gadac i zobaczymy co powie. Jak coś to pojadę do niej dzić na kontrolę.
Dziewczynki kurujcie sie z wstręnych choróbsk!!! W "M jak Mama" z lutego jest fajny artykuł jak się leczyc w ciaży. Poczytajcie.
PS. i wielkie dzięki za wsparcie. jesteście naprawdę kochane.;-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja też Wam powiem że jak którąś coś boli to w necie napradę dużo można znaleźć. Jak przeczytałam o Głuszku to w necie znalazłam , że w ciązy po 23 tygodniu brzuch "staje" czasami -macica się przygotowuje do porodu jednak częste takie stawania mogą być niepokojące , mogą oznaczać przemęczenie i stres itp . Na szczęście Głuszek już się ratuje konsutlacją z ginką. To dobrze. Zawsze lepiej dmuchać na zimne.
A głuszku zdrówka dla twojej mamy :-):-):-):-):-)
A głuszku zdrówka dla twojej mamy :-):-):-):-):-)
azile29
Czerwcowa mama'08
A ja mam dylemat. Moze jakas kadrowa jest i mi pomoze. w czercu miala m urlop bezplatny a w lipcu i w sierpniu bylam na 1/2 etatu. Od wrzesnia pracuje normalnie na caly etat. Chcialabym wiedziec czy ta 1/2 etatu wlicza sie w zwolnionko czy nie, bo mi wyliczyli jakis cienkie zwolnionko.
pozdrawiam wszystkie obolale mamy.
pozdrawiam wszystkie obolale mamy.
reklama
Podziel się: