reklama
J
Jola244
Gość
Ja popieram z tym 1% podoba mi się ten pomysł .
A teraz z innej beczki czy to możliwe zeby w ciąży bolal jajnik
A teraz z innej beczki czy to możliwe zeby w ciąży bolal jajnik
dopiero dzis mialam wizyte u gina; niby wszystko ok tzn. mam male rozwarcie ale zewnetrzne a wew. zamkniete na szczescie a dzidzia zdrowa ale od kilku dni mam bolesne skurcze:-(dostalam leki i jesli mi przez trzy najblizsze dni nie pomoze czeka mnie szpital:-(.
kurcze zaczynam sie martwic:-( na+ 0.5 kg w ciagu miesiaca wiec nie jest zle...
kurcze zaczynam sie martwic:-( na+ 0.5 kg w ciagu miesiaca wiec nie jest zle...
reklama
Własnie wróciłam wczoraj z Białki - było bosko - tylko wracaliśmy 4 godziny bo Zakopianka była zapierdzielona i wróciliśmy przez Zawoję... Do tego dziś miałam komunię. I z tego wszytskiego dostałam skurczy po południu. Brzuch mi się tak stawiał że aż odczuwałam ból więc przestraszyłam się nie na zarty - zaczełam liczyc te stawiania i wyszło ze co dwie minuty. Dopiero pomogły 2 magnesy i nospa forte. Mąż jedzie w nocy w trasę (nad morze) wiec cały w stresie - moja mama jutro do szpitala. A tu schiz i nie wiadomo co robic. Na szczęście poleżałam 2 godziny i mi przeszło. Jeszcze sie stawia ale tak 1-2 na godzinkę więc nie jest źle. Jeszcze na noc łyknę nospę - zastanawiam się czy powinnam była jechać do szpitala. Ale skoro mi przeszło - to chyba znaczy ze jest ok? Czy któraś tak miała?
ja tak mam i powiem ci ze to powazna sprawa szczegolnie jak zaczyna bolec nie mowiac juz jak skurcze zaczynaja byc regularne; powinnas isc do gin chyba ze ci juz przeszlo.ja mam nadzieje ze leki mi pomoga.
Podziel się: