reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczyny gratuluje córeczek, u mnie też dziewczynka będzie :-D miał być synuś mamusi a będzie córunia tatunia :-D:-D

Ja popieram z tym 1% podoba mi się ten pomysł :tak:.
A teraz z innej beczki czy to możliwe zeby w ciąży bolal jajnik :szok:

dopiero dzis mialam wizyte u gina; niby wszystko ok tzn. mam male rozwarcie ale zewnetrzne a wew. zamkniete na szczescie a dzidzia zdrowa ale od kilku dni mam bolesne skurcze:-(dostalam leki i jesli mi przez trzy najblizsze dni nie pomoze czeka mnie szpital:-(.
kurcze zaczynam sie martwic:-( na+ 0.5 kg w ciagu miesiaca wiec nie jest zle...

postaram sie pomoc jak tylko bede mogla-biedni ludzie:-(
odnosnie spotkania ja sie pisze z mila checia poplotkuje sobie z wami na zywo:tak:
odnosnie jajnika to nie mam zielonego pojecia:confused:

dzieki laski za slowa otuchy:tak: wlasnie sobie wypoczywam przy BB:tak: ale same wiecie ze ciezko o odpoczynek w domu przy malym dziecku:sorry2:

reklama
Własnie wróciłam wczoraj z Białki - było bosko - tylko wracaliśmy 4 godziny bo Zakopianka była zapierdzielona i wróciliśmy przez Zawoję... Do tego dziś miałam komunię. I z tego wszytskiego dostałam skurczy po południu. Brzuch mi się tak stawiał że aż odczuwałam ból więc przestraszyłam się nie na zarty - zaczełam liczyc te stawiania i wyszło ze co dwie minuty. Dopiero pomogły 2 magnesy i nospa forte. Mąż jedzie w nocy w trasę (nad morze) wiec cały w stresie - moja mama jutro do szpitala. A tu schiz i nie wiadomo co robic. Na szczęście poleżałam 2 godziny i mi przeszło. Jeszcze sie stawia ale tak 1-2 na godzinkę więc nie jest źle. Jeszcze na noc łyknę nospę - zastanawiam się czy powinnam była jechać do szpitala. Ale skoro mi przeszło - to chyba znaczy ze jest ok? Czy któraś tak miała?

ja tak mam i powiem ci ze to powazna sprawa szczegolnie jak zaczyna bolec nie mowiac juz jak skurcze zaczynaja byc regularne; powinnas isc do gin chyba ze ci juz przeszlo.ja mam nadzieje ze leki mi pomoga.

Do góry