reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Gratulacje mamuśki dziewczynek , musimy wyrównać trochę tych chłopaków żeby mieli potem z kim być :-)

Ale skoro mi przeszło - to chyba znaczy ze jest ok? Czy któraś tak miała?
Jak bedzie ci sie powtarzalo koniecznie skonsultuj to ze swoim lekarzem. ja niestety juz jade na fenotrolu wlasnie przez to stawianie sie brzucha i zaczelam mmi sie szyjka rozwierac.
a gluszku stres jest najparwadopodobniej przyczyna tych stawian .Staraj sie wyluzowac i lez tyle i ile mozesz..
Angel mi sie szyjkka rozwiera ale u nas nie stosuja passerow jezli juz to szewek ale to jak juz oprocz rozwarcia bardza szyjka sie skaraca..

Mój mężulek w końcu doczekal się wczoraj wieczorem kopniaków. Najpierw zobaczył jak trzęsie mi się brzuch prawie na wszystkie strony :-D Cieszył się jak dziecko. A szkrabek zawsze taki grzeczny był jak tatuś z pracy wracał a wczoraj nieźle dał mi popalić ;-) :-D rano też nie dał pospać. Dobrze, że mocno nie kopie, tylko bardzo intensywnie :-D czasem mam wrażenie, że tam schował się jakiś królik a nie mały człowieczek :-D

Gluszku no to gratulacje synusia :-) mój "synuś" zrobił nam kawał i okazał się córcią:-D no i termin na 07 czerwca czyli o tydzień wcześniej :szok:
kurcze dziewczyny nam już tak niewiele czasu zostało.... do spotkania z dzieciaczkami:tak:

Ja przeżyłam własny ale jednak wolę naturalny o ile sytuacja pozwoli. Najbardziej się boję sytuacji że będę się męczyć parę godzin a oni i tak mnie potem wezmą na cesarkę. W takim przypadku też bym chciała. Z drugiej strony po CC musisz leżeć dłużej w szpitalu a ja chcę jak najszybciej być w domku .

reklama
Spokojnie Agacina, weź pod uwagę że większość tych filmów nie jest pierwszej świeżości ;-) Poza tym nie można chyba sobie bardziej zaszkodzić załatwiając sobie cesarkę :tak: niby nie można, musi być medyczne uzasadnienie itp. ale dobrze wiadomo, że jak się zapłaci, to sie ma ;-) ale co potem? Kobieta będzie chciała mieć więcej dzieci, to sobie zamek błyskawiczny wszyje :confused: z każdą kolejną ciążą wzrasta ryzyko, ja dziękuję za cesarkę na życzenie :baffled:

Do góry