reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No to i ja sie przywitam:tak:

Spróbuje choc część nadrobic:tak:

Ewunia, szkoda, ze A. ciagle bez pracy:zawstydzona/y: ale wierze, ze w koncu wam sie ułozy:tak:
Medja, zdrówka dla Wojtusia!
Darunia, skad Ty bierzesz siły?! Podziwiam:tak:Zdróweczka na Barta:tak:
Majka, życze usmiechu na twarzy;-)
Mamoot, dobrze, ze z Wojtusiem juz o niebo lepiej, teraz zycze zdrówka dla Stasia, oby to nic powaznego:tak:
Wilmek, sił zycze i rowniez pozdrawiam:-)
Mata, dobrze, ze wymioty mineły i wszystko ok, oby ten jeczmien szybko zszedł:tak:
Marlenko, to Ci Marysia pobudki robi:zawstydzona/y:

My byłysmy na ostatnim szczepieniu we wtorek, mała 3 razy kluta była, a zapłakała troszke przy 3 razie, byłam w szoku;-)Mała narazie zdrowa jak ryba (odpukac).

Wczoraj za to pojechałam do szpitala bo Agatka sie juz 2 dni nie odzywała:zawstydzona/y: Spanikowałam, musiałam zapłacic 25zł w szpitalu za ktg, ale polezałam 30 min, serduszko slicznie biło i mała oczywiscie dopiero wtedy zaczeła szalec, ale kamien z serca, bo byłam przerazona:tak:

Moze za miesiac uda nam sie w koncu wprowadzic na swoje, choc jeszcze pewnie bedzie nie skonczone mieszkanie, ale obym miała gdzie ugotowac i gdzie zrobic siusiu:-płazienke zaczeli robic wiec moze sie uda, swiat tutaj na pewno nie spedze:-p

to miłego dnia mamusie:tak:

reklama
Asiu :szok: a od kiedy KTG jest płatne :szok:??? u mnie w szpitalu nawet, jak przyjdziesz o 4 nad ranem, to mają prawo zrobić i nic nie biorą za to :tak:

U nas ponoc skonczyła sie kasa z NFZ, a ze bez skierowania to juz płatne...
Nic nowego, u nas tak jest ze wszystkim, dentysty z NFZ tez nie znalazłam, wszyscy juz kasy nie maja i przyjmuja tylko prywatnie!!!

Ależ my mamy kraj.......... bez komentarza... :no:

Asiu dobrze, że z Agatką wszystko ok!

Ja dalej w pracy! Mam taki młyn że szok! Non stop latam.... jak drakula tyle że nie na miotle :rofl2: już po 15-stej a ja myślałam że jest koło południa! SZOK!

Witajcie Moje Kochane. Jeszcze raz dziekuję za zyczenia Tym wszystkim którym jeszcze nie podziękowałam.
Melduję, że jestem juz w Dobczycach, jesteśmy już ulokowani, rozpakowani. M pojechał właśnie na zakupki to korzystam z okazji.
Daruuunia to może na weekend sie jakoś umówimy. z tego co pamiętam mówiłaś że masz wolne i mam nadzieję, że nic sie nie zmieni i nie będziesz musiała iść do pracy. W każdym razie będziemy w kontakcie;-) Juz nie mogę się doczekać:-):tak:

Asiowo super, że z Agatką wszystko dobrze. W głowie sie nie mieści żeby płacić za coś co sie należy. Szok normalnie i szkoda słów

Aguś !!!!W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.

Weronika próbuje uzupełnić zeszyty i już jej się nie chce . Dużo jest tego , a ona mi wyleciała z tekstem mamo czy mogę iść spać , jutro to zrobię , rano będę miała świeższy umysł :-D:-D
Oli wyskoczyło jakieś uczulenie na pipie . Ma czerwone i jakby krostki , sama nie wiem , myslałam że to odparzenie ale nie .

reklama
Do góry