mata-kow
mama do kwadratu :)
hmm a że niby co Ty maszKasiula ja sie na pipkach nie znam![]()

Kasiu u nas na takie kropki spora warstwa sudokremu pomogła, to zapewne od kupska jakiegoś

Kasia szaleje, bo ma m w domuLila miłego seansiku , może mężulek cię złapie za pipochę![]()

Lilka ale chociaż badania krwi zrobisz, co?
Mejdija a Tobie co znowu za cholerstwo sie przypałętało? Może Ciebie przewiało? A nie masz jakiejś dobrej maści? Kurcze nie znam się...
Agusia świętuj, świętuj

Darunia a Ty po takim zalatanym dniu jeszcze aerobic

Mała juz spi, bidulka męczy sie okropnie, tak jej powieka spucła, że ma tylko małą szparkę. Jęczmień zrobił jej się tak bardziej od oka pod rzęsami i musi jej nieźle dawać czadu. Lekarka przepisała nam krople i maśc z antybiotykiem. Ledwo we dwójke udało się jej nam to dać, nie wiem jak sobie jutro sama poradzę

a żeby tego było mało, to m mnie wkurzył, bo od tygodnia mi trąbil, że na piątek weźmie sobie wolne, w tygodniu mówil nawet, że jeszcze i czwartek weźmie i co? Po powrocie z pracy mówi mi że nie ma urlopu, a ja na jutro miałam tyle rzeczy zaplanowanych i dupa, w sobotę później zaczynam zajęcia, to chyba szybciej sobie pojadę, żeby chociaż włosy podciąć, bo taka mam juz szopę, że wstyd do ludzi iść