mata-kow
mama do kwadratu :)
hmm a że niby co Ty masz ;-)Kasiula ja sie na pipkach nie znam
Kasiu u nas na takie kropki spora warstwa sudokremu pomogła, to zapewne od kupska jakiegoś
Kasia szaleje, bo ma m w domuLila miłego seansiku , może mężulek cię złapie za pipochę
Lilka ale chociaż badania krwi zrobisz, co?
Mejdija a Tobie co znowu za cholerstwo sie przypałętało? Może Ciebie przewiało? A nie masz jakiejś dobrej maści? Kurcze nie znam się...
Agusia świętuj, świętuj Trzymam kciuki za spotkanie z Darią ;-)
Darunia a Ty po takim zalatanym dniu jeszcze aerobic Ty masz chyba motorek w tyłku, a dziwisz się, że Bartus ma ADHD ;-)
Mała juz spi, bidulka męczy sie okropnie, tak jej powieka spucła, że ma tylko małą szparkę. Jęczmień zrobił jej się tak bardziej od oka pod rzęsami i musi jej nieźle dawać czadu. Lekarka przepisała nam krople i maśc z antybiotykiem. Ledwo we dwójke udało się jej nam to dać, nie wiem jak sobie jutro sama poradzę do tego @ zbliża się wielkimi krokami i pewnie jutro będe umierająca...
a żeby tego było mało, to m mnie wkurzył, bo od tygodnia mi trąbil, że na piątek weźmie sobie wolne, w tygodniu mówil nawet, że jeszcze i czwartek weźmie i co? Po powrocie z pracy mówi mi że nie ma urlopu, a ja na jutro miałam tyle rzeczy zaplanowanych i dupa, w sobotę później zaczynam zajęcia, to chyba szybciej sobie pojadę, żeby chociaż włosy podciąć, bo taka mam juz szopę, że wstyd do ludzi iść ale jak wyjde z domu o 9 to wrócę po 20 dopiero