reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ehhh mam ogólnego doła jak kazdej jesieni... ogólnie chodze zła jak osa, siedze cały dzien w domu z Nadia, pozniej wraca Fabian itd. Sprzątanie!!! gotowanie i taka cholerna monotonia - mam dosc, mysle nad powazną zmiana w moim życiu :confused:

reklama
No to wio :-)... a ja czasami na odwrót mam
Lila idzie zima i mrozy a ty chcesz do roboty ? trzeba rano wstawać, a za oknem ciemno , jak się wraca też już ciemno a w domku miło , cieplutko , święta zapasem

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki...

Liliana, ja wracam do pracy w dzień babci brrrrrrrr

Ja też bym chętnie poszła na tańce gibańce, ale to sfera marzeń, a chętnie bym się pobawiła...

święta zapasem
dokładnie, już w TV wiidziałam reklamę Coca Coli świąteczną :sorry2:

Ja też bym chętnie poszła na tańce gibańce, ale to sfera marzeń, a chętnie bym się pobawiła...

Co do disco... to ja tez bym sobie poszalała :tak:;-)
A ja idę 14-stego! I mega bardzo się cieszę!
A Wy dziołchy nie martwcie sie i na Was przyjdzie pora!

Witam wieczorkiem, dzięki Bogu mojej dziecko śpi, a to dlatego że nie pozwoliłam mu iśc na drzemke o 17-stej :dry: tata go nauczył tak spać, przez tą chorobę i kilka dni z rzędu ja już spałam o 22 a Ł mówił że Bart z nim świrował do 23 :szok: no ale miarka sie przebrała, jutro Bart wraca do żłoba :-):tak:

@ mi sie spóźnia :sorry::confused: ale nie przypominam sobie sytuacji, żeby mogło dojśc do zapłodnienia :-D:oo2::ninja2::rolleyes: ooo coś mnie brzuchol zaczął pobolewac, może zarz dostanę :tak:

No Darucha szalej na dicho i za nas :-)
Ja mam na razie dicho ze ścierą od podłogi i parkietem terakotowym do mycia :-)

No Darucha szalej na dicho i za nas :-)
Ja mam na razie dicho ze ścierą od podłogi i parkietem terakotowym do mycia :-)
Oj będę szaleć, będę! A jeśli juz mowa o myciu, to idę się umyć, no i coś rzucę na ruszta i spadam do wyra, bo jakaś zmęczona jestem... :sorry:

Więc moje drogie! Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżającej się nocy :-D noooo korba mi odbija... :-) Buziaki! Jutro melduje sie z robocizny! :tak:;-):-)

reklama
Do góry