Ehhh mam ogólnego doła jak kazdej jesieni... ogólnie chodze zła jak osa, siedze cały dzien w domu z Nadia, pozniej wraca Fabian itd. Sprzątanie!!! gotowanie i taka cholerna monotonia - mam dosc, mysle nad powazną zmiana w moim życiu
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
dokładnie, już w TV wiidziałam reklamę Coca Coli świątecznąświęta zapasem
Ja też bym chętnie poszła na tańce gibańce, ale to sfera marzeń, a chętnie bym się pobawiła...
A ja idę 14-stego! I mega bardzo się cieszę!Co do disco... to ja tez bym sobie poszalała ;-)
A Wy dziołchy nie martwcie sie i na Was przyjdzie pora!
Witam wieczorkiem, dzięki Bogu mojej dziecko śpi, a to dlatego że nie pozwoliłam mu iśc na drzemke o 17-stej tata go nauczył tak spać, przez tą chorobę i kilka dni z rzędu ja już spałam o 22 a Ł mówił że Bart z nim świrował do 23 no ale miarka sie przebrała, jutro Bart wraca do żłoba :-)
@ mi sie spóźnia ale nie przypominam sobie sytuacji, żeby mogło dojśc do zapłodnienia ooo coś mnie brzuchol zaczął pobolewac, może zarz dostanę
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Oj będę szaleć, będę! A jeśli juz mowa o myciu, to idę się umyć, no i coś rzucę na ruszta i spadam do wyra, bo jakaś zmęczona jestem...No Darucha szalej na dicho i za nas :-)
Ja mam na razie dicho ze ścierą od podłogi i parkietem terakotowym do mycia :-)
Więc moje drogie! Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżającej się nocy noooo korba mi odbija... :-) Buziaki! Jutro melduje sie z robocizny! ;-):-)
reklama
Podziel się: