reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam
U nas zimnica na dworze, siedzimy dzisiaj w domciu i nie zamierzam nigdzie wychodzic.
Nadia mnie dzisiaj poprostu wykańcza, chyba ida zębole, sil juz nie mam do tego łobuza.

Pozdrawiam Was...

reklama
Altaya, nie daję jej się, gdybym się poddała, to już dawno zrównałaby mnie z błotem. A o historii jej wredności i podłości to możnaby książkę napisać ;-) na razie ją Julka lubi, bo ją nęci ciastkami i słodyczami 30 min przed obiadem... ale co tam... szkoda gadać.

Małe już po drzemce, Juluś już po obiadku. Szaleje i rozrabia. A Ania nadaje sobie do nas i turla się na łóżku.

A co tam u Was, lejdis?

Hej dziewczeta:-)
Altaya-juz dziewczyny duzo Ci napisaly o zlobkach.Ja tylko potwierdze,ze zadnych umiejetnosci dziecko nie musi posiadac-u nas bywaly dzieci nawet 3-miesieczne.A 11 dzieci to sam luzik;-):-)U nas jak przyjdzie caly komplet to jest nawet 23 dzieci-ale wtedy jestesmy w 4 dziewczyny.Posilki tez bez problemu-mlodsze karmimy po 2-3 na osobe,starsze jedza same przy stoliku i tylko od czasu do czasu im pomagamy.

reklama
Do góry