reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Azile, to niefajnie miałaś. :no:Trudno radzić, bo za prywatną opiekę się słono płaci. Ja mam ten luksus, że mam wykupiony pakiet w firmie.

reklama
Dzięki Marta :-)
Ja tak sobie usiądę w słonku, a mój Małż szybko za aparat. Jest zapaleńcem fotografem. Amatorem oczywiście.:-)

U mnie dziewczyny to nie jest kwestia tego zeby mnie ktoś zastapił.Dla męza gary,odkurzanie,wieszanie prania czy wypucowanie całego domu-to zaden problem.No i jak sie ma 14-15 latki w domu które chetnie pomagają to wogóle nic nie musze robic-tylko ze ja nie umiem.:angry::angry:Taka głupia jestem.:-(

Snieg????Ale Wam zazdroszcze,ja musze pojechac około 200 kilometrów zeby ten snieg zobaczyc w Szkocjii.Ale juz sie ciesze na wycieczke w kwietniu nad jeziorko Loch Ness-i jest szansa na zobaczenie na szczytach śniegu.:tak::tak:

To sobie pomyśl że jesteś w ciąży i odpoczywać trzeba Ja przed chwilą umyłam podłogi itp......i już mnie krzyż boli, więc teraz muszę trochę odpocząć bo inaczej może się to źle skończyć nie tyle dla mnie co dla dzidzi

Wróciłam od endokrynolog i o dziwo synek urósł, więc szpital na dziś odpada. Będziemy nadal nad ścisłę obserwacją wzrostu i wagi. Nareszcie jakies pomyślne wiadomości. Odrazu czuję się lepiej!!!:-D

reklama
Właśnie podjeliśmy w domu decyzję , że w poniedziałek dzwonię i zapisuję się prywatnie na wizytę. Zobaczymy co doktorek powie. Ja mam jakieś dziwne przeczucia że nie jest najlepiej, ale może to tylko przeczucia. Co prawda do porodu już nie dużo zostało, więc jakoś to przełkniemy(dodatkowy wydatek). Ale już mam dość wiecznego proszenia i niepewności .

Do góry